27 Май 2018 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.6705 BGN 1 GBP = 2.2237 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
18.08.2017 16:05

Коментари 0 / Видяна 799

Вокалистката на Слави Лилия Стефанова бе гост на концерт в Банско

С финален концерт под надслов „Светът ще бъде по-красив  с песните…” завърши Школата по народно пеене и инструменти от Лятната общинска програма на община Банско, водена от Марин Бърдарев. Обучаваните от него деца през лятната ваканция, съвместно с възпитаниците му от Школата по китара, и с професионалистите Боян Боянов – контрабас, Ненко Цачев – кавал, Лилия Стефанова – вокал, представиха вълнуващ концерт пред публиката в Банско.

 

Певицата от „Шоуто на Слави” Лилия Стефанова бе поканена от него след участието й в предаването „Гласът на България”. Тя има издаден албум с фолклорна тематика, но я влече също джаза и поп музиката. Младият изкусен кавалджия Ненко Цачев бе следващият на сцената в Банско, представител на новото попълнение от талантливи музиканти в България, а Боян Боянов, освен контрабасист към ансамбъл „Пирин”, пее и свири на тамбура.   В тази неповторима компания възпитаниците на младия преподавател по музика и струнни инструменти, Марин Бърдарев, демонстрираха своите музикални умения и любов към изкуството пред препълнения читалищен салон. В края на концерта, кметът Георги Икономов излезе на сцената, за поздрави изпълнителите, както подобава:

„Благодарение на преподавателя по музика и струнни инструменти, Марин Бърдарев, тази вечер децата на Банско имаха възможност да направят съвместен концерт с изявени фигури от музикалния живот на България, да почерпят опит и вдъхновение, а също така да ни покажат наученото под ръководството на Марин Бърдарев. Поздравления, деца! Поздравления, Марине! Светът наистина е по-красив с вашите песни!” отправи той своите приветствия. 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 25.05.2018

1 USD =1.67 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.22 BGN

10 CNY =2.61 BGN

1 CHF =1.69 BGN

100 JPY =1.52 BGN