14 Ноември 2018 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.6721 BGN 1 GBP = 2.1985 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
16.11.2017 12:48

Коментари 1 / Видяна 651

ГЕРБ: Не ни пречи отсъствието на БСП, Главчев остава

Стоим твърдо зад Димитър Главчев - ще продължим да работим и не ни притеснява отсъствието на БСП, заяви депутатката от ГЕРБ Цвета Караянчева. Така зам.-председателката на парламента отговори от името на управляващата партия на ултиматума, който лидерът на БСП Корнелия Нинова постави - БСП няма да участва в пленарните заседания, докато председателят на Народното събрание не подаде оставка.

От левицата заявиха, че ще влязат в залата само в три случая - за дебатите около исканата оставка на Главчев, за гласуването на бюджета и за обсъждането на вота на недоверие към кабинета, който смятат да внесат.

По повод думите на Нинова, че през останалото време червените депутати ще ходят в избирателните си райони, Караянчева коментира, че е добре да го направят и да обяснят на избирателите си изказването на своя колега проф. Иво Христов, че 80% от българите са дебили.

„Ние ще продължим да работим и не ни притеснява това, което се случи днес. Ние ще имаме кворум. Стоим твърдо зад Димитър Главчев“, подчерта Караянчева, макар че днес кворум беше събран едва след третия път.

 

По повод факта, че за оставка на Главчев са се подписали и депутати от ДПС, тя заяви, че не се учудва.

„Те винаги са били заедно и днес го доказват“, подчерта депутатката от ГЕРБ.

 

По думите й БСП се хранят от скандали и не искат да се чуват добрите неща, които е свършило правителството. Според нея социалистите са тези, които провокират скандали, за да не може да се види добрият доклад от Европа за България, и да не се чуе за добавките за пенсионерите.

„Това е ответна реакция и очаквам още много такива. Искат да направят така, че всичко добро, което се случи за правителството, да не се чува, а да се чуват само тези скандали, от които хората се дразнят и както се казва, сменят канала на телевизията“, поясни Караянчева.

 

Тя изтъкна, че наказанието на депутата от БСП Антон Кутев, който беше изгонен за две заседания, е намалено - на едно.

E79 News
Тагове:

Коментари:

Учен, 16.11.2017 19:18

Стига като папагали повтаряте нечии думи, най-вероятно на шефа ви. Някой иска да омаловажи направеното от Вас, питам кое добро?Това ли, че давате по 40 лева на някои пенсионери, а другите, тях кучета ги яли, че цари безнадеждност и страх за утре, че така наричаното саниране става все по-некачествено и обхваща все по-малко. Че пътищата са лоши, че плащаме най-много за здраве, че смъртността е най-висока, че децата ни са с най- ниско образование, че имаме университети във всеки град и те бълват неграмотни висшисти, а вие се биете в гърдите с вашето добро, не година две, а повече от 10 години на власт е Бойко.

1
 

Валутни курсове на БНБ за 19.09.2018

1 USD =1.67 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.44 BGN

1 CHF =1.74 BGN

100 JPY =1.49 BGN