.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.09.2019 09:59

Коментари 0 / Видяна 474

Продължава цялостно асфалтиране на улица „Брод“ в Благоевград

Още по темата: Нов протест се проведе днес в Благоевград Ски парк „Картала“ е домакин на Държавното първенство по ски-алпинизъм Благоевград отново събра най-добрите таекуондисти Благоевградчани се събраха на протест в защита на Румен Томов Благоевградски ученици се включиха в глобалната инициатива "Най-големият урок" 8100 лв събраха от благотворителни концерт и базар учениците от ЕГ за лечение на Лъчо Важно за гражданите! Дирекция „Социално подпомагане“ – Благоевград започва от днес изплащането на социални помощи Православният център в Благоевград чества 11 години Здравната инспекция и Детският парламент обединиха празниците на виното и любовта Ски парк „Картала“ е домакин на Държавното първенство по ски-алпинизъм

Продължава цялостно асфалтиране на улица „Брод“ в Благоевград.

 

Паркирането по нея е забранено, а нарушителите ще бъдат отстранявани принудително. Дейностите са заложени в Капиталовата програма на Община Благоевград за 2019 година. Преди това е ремонтирана и част от канализационната мрежа.

 

В момента се изграждат и тротоарни площи в района. След приключване на ремонтните работи ще бъде решен дългогодишен проблем за живеещите в района, тъй като улицата до момента бе на земна основа.

 

Към този час трафикът по основните пътни артерии е нормално натоварен.

 

Няма данни за образували се сериозни задръствания. На места по булевардите „Св. св. Кирил и Методий“, „Васил Левски“ и „Св. Димитър Солунски“ се образуват колони от автомобили.

 

Няма регистрирани тежки пътни инциденти. Градския транспорт се движи по разписание.

E79 News; Снимки: Агенция Фокус
Тагове:

Коментари: