.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
18.09.2019 15:52

Коментари 0 / Видяна 966

ПП ГЕРБ-Благоевград регистрира днес в Общинската избирателна комисия Атанас Камбитов като кандидат за кмет

Още по темата: Първи арест за търговия с гласове преди местните избори Днес изтича срокът за регистриране по местоживеене за изборите Мартин Бусаров и Светослава Терзиянова ще посрещнат бюлетините за Местни избори 2019 МВР - Кюстендил с важна информация за предстоящите местни избори В МВР е открита денонощна телефонна линия за сигнали, свързани с изобрния процес 17 млн. бюлетини, за малко над 5 млн. лв. ще бъдат отпечатани за предстоящите избори Кандидат-кметът за трети мандат д-р Атанас Камбитов и собственикът на италианската фирма „Гомсил“ обсъдиха развитието на бизнеса в Благоевград Кандидат-кметът за трети мандат, издигнат от ПП ГЕРБ, д-р Атанас Камбитов представи платформата си за управление на Благоевград през следващите четири години и листата с кандидати за общински съветници Кандидат-кметът д-р Атанас Камбитов подписа декларация за сътрудничество с MK „ОБЕДИНЕНА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ“ Димитър Марчев, председател на КТ „Подкрепа“: Работил съм с много кметове, д-р Камбитов е човекът, с който имаме най-добър социален диалог

ПП ГЕРБ-Благоевград първа регистрира днес в Общинската избирателна комисия кандидата си за кмет за община Благоевград.

 

Атанас Камбитов е кандидат за кмет на ПП ГЕРБ за трети път след като изпълни два много успешни мандата.

 

Заедно с регистрацията за кмет на община, общинският  ръководител на ПП ГЕРБ-Благоевград Бисер Михайлов внесе и необходимите  документи за кандидатите за общински съветници и за кметове на кметства.

 

В листата присъстват както доказали се съветници, така и нови лица сред които лекари, инженери, юристи, хора от сферата на образованието и др.

 

В листата на ПП ГЕРБ намериха място и хора от гражданската квота, което е поредното доказателство, че идеите на ПП ГЕРБ се подкрепят от широката общественост.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: