.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
18.09.2019 20:50

Коментари 0 / Видяна 1086

Д-р Атанас Камбитов бе отличен в конкурса „Кмет на годината“, получи приз в категория “Социална община“

Още по темата: „Благоевград инвест“ на прицел! Закриват ли дружеството? Съкращават 5% от работещите в Община Благоевград, пенсионерите аут Бездомни кучета нападат хора в Благоевград Конкурсите в Община Благоевград отиват на съд Очаквано! Хората на Р.Томов спечелиха конкурсите за Директори на дирекции в Oбщина Благоевград Децата на Благоевград с най- оригинални писма до Дядо Коледа получиха подаръците си Благоевград първенец по мръсен въздух в страната Ще има нови музикални фестивали в Благоевград Финансови санкции от близо 5,5 млн. лева са наложени на Община Благоевград Ат.Камбитов: Благоевград, стягайте се за избори!

 

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов бе отличен с  приз в категория „Социална община“ в конкурса „Кмет на годината“, организиран от Портала на българските общини КМЕТА.БГ.  Наградата бе връчена на официална церемония в НДК от Ваня Манова, мениджър в „MasterCard“.

 

„Благодаря за наградата! Всички ние строим ежедневно, строим детски градини, училища, спортни зали, плувни басейни, площади, улици, паркове, депа, пречиствателни станции. Правим го, за да подобряваме условията за живот в нашите общини! Това, което засяга, обаче, най-пряко най-уязвимата част от българското общество, а именно хората в нужда, е социалната политика. Тези хора имат нужда, различна, от тази на всички останали.  Радвам се, че оценихте целенасочената политика на Община Благоевград в тази посока. Има за какво да получим  наградата!

 

Ежегодно дофинаираме програмата „Личен асистент“, така че да обхванем абсолютно всички хора, които се нуждаят. Дългогодишна практика на Общината е и да финансира на 100% двойките с репродуктивни проблеми, независимо от броя на опитите, независимо от възрастта.

 Спортните бази са безплатни за клубовете. Гордеем се и с това, че първи в страната построихме183 нови, напълно обзаведени социални, жилища по ОП „Региони в растеж“. Това е много малка част нещата, които правим.

 

Благодаря на премиера и на правителството за оказаната подкрепа! Благодаря и на Благоевград, обичам Ви!“ каза в част от словото си кметът д-р Атанас Камбитов.

 

 Той засвидетелства и благодарност на управителя на Портала на българските Общини КМЕТА.БГ - Боян Томов, за организирания конкурс, чрез  който се показват усилията и резултатите на кметовете на общини в България.

 

Д-р Атанас Камбитов е носител на множество награди в едноименния конкурс. Сред тях са „Кмет на гражданите“, Кмет на месеца“, и  „Кмет на месец април” в категория  „Сигурност”.  През 2016 година д-р Камбитов е обявен за „Кмет на годината“.

 

По традиция кметските Оскари събраха елита на държавата, за да бъдат аплодирани най-достойните градоначалници.

 

 Сред гостите на церемонията бяха министрите Петя Аврамова, Николина Ангелкова, зам.-министърът на спорта Стоян Андонов, представители на европейски и български институции,  министри, бизнесмени, представители на  неправителствения сектор.

Присъства и председателят на Общински съвет Радослав Тасков.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: