.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
19.09.2019 18:59

Коментари 0 / Видяна 418

7 месеца затвор за син, заплашил да убие майка си с нож в Дупница

Още по темата: По-високи цени транспорта в Дупница влизат в сила Трудови инспектори проверяват дупнишката фирма "Феникс Дупница" Районен съд- Дупница постанови парична гаранция от 10 000 лв. за собственика на фирма "Феникс" Спрени са нерегламентираните отклонения, използвали вода от язовир Дяково Проходими са пътищата в община Дупница 1073 артикула- ментета на известни търговски марки иззеха от магазини в Дупница Минерална вода вдига цените на имоти в дупнишкото село Бистрица Скандал в ОбС – Дупница! Предложение на председателя К. Костадинов за възпоменателна плоча на мястото на поправителен лагер разпали политическите страсти Взрив на газова бутилка в Дупница рани трима Продължава проверката във ВЕЦ "Самораново", където пострадаха двама работници

Той е многократно осъждан, като има вече 2 присъди "лишаване от свобода" за закана за убийство на майка си

 

Районен съд - Дупница наложи присъда лишаване от свобода за 7 месеца, при първоначален строг режим за подсъдимия Николай Х.

 

Той се призна за виновен в това, че на 15 юни т.г. в двора на къща в Дупница, се е заканил с убийство на майка си А. Х., с думите: "сега ще те убия и излежа".

 

Николай. Х. е многократно осъждан, като има вече 2 присъди "лишаване от свобода" за закана за убийство на майка си.

 

При изпълнение на наказанието следва да бъде приспаднато времето, през което подсъдимият Николай Х. е бил задържан с мярка за неотклонение "задържане под стража" от 22 юли.

E79 News
Тагове:

Коментари: