.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
07.10.2019 17:08

Коментари 0 / Видяна 622

Кандидатът за кмет д-р Атанас Камбитов, издигнат от ПП ГЕРБ, ще представи визията си за управление през следващия мандат. Легендарният Васил Найденов пее за благоевградчани

Още по темата: Първи арест за търговия с гласове преди местните избори Днес изтича срокът за регистриране по местоживеене за изборите Мартин Бусаров и Светослава Терзиянова ще посрещнат бюлетините за Местни избори 2019 МВР - Кюстендил с важна информация за предстоящите местни избори В МВР е открита денонощна телефонна линия за сигнали, свързани с изобрния процес 17 млн. бюлетини, за малко над 5 млн. лв. ще бъдат отпечатани за предстоящите избори Кандидат-кметът за трети мандат д-р Атанас Камбитов и собственикът на италианската фирма „Гомсил“ обсъдиха развитието на бизнеса в Благоевград Кандидат-кметът за трети мандат, издигнат от ПП ГЕРБ, д-р Атанас Камбитов представи платформата си за управление на Благоевград през следващите четири години и листата с кандидати за общински съветници Кандидат-кметът д-р Атанас Камбитов подписа декларация за сътрудничество с MK „ОБЕДИНЕНА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ“ Димитър Марчев, председател на КТ „Подкрепа“: Работил съм с много кметове, д-р Камбитов е човекът, с който имаме най-добър социален диалог

 

Кандидатът за кмет за трети мандат д-р Атанас Камбитов и кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ ще представят програмата си за управление на община Благоевград за следващите четири години.

 

На 09.10.2019 година от 18.30 ч. на площад „Македония”  ще се проведе концерт в с участието на  легендарния изпълнител Васил Найденов и Дара Екимова и група „Сленг“. 

 

По време на събитието  ще бъдат представени и партиите и коалициите, които подкрепят кандидат-кметът за трети мандат на Благоевград д-р Камбитов.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

E79 News
Тагове:

Коментари: