.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
07.10.2019 18:25

Коментари 0 / Видяна 1000

Кандидатът за кмет д-р Атанас Камбитов и Радослав Тасков, водач на листата на МК ЕНП (ЕНП СДС БДО) подписаха съвместна декларация за сътрудничество

Още по темата: Първи арест за търговия с гласове преди местните избори Днес изтича срокът за регистриране по местоживеене за изборите Мартин Бусаров и Светослава Терзиянова ще посрещнат бюлетините за Местни избори 2019 МВР - Кюстендил с важна информация за предстоящите местни избори В МВР е открита денонощна телефонна линия за сигнали, свързани с изобрния процес 17 млн. бюлетини, за малко над 5 млн. лв. ще бъдат отпечатани за предстоящите избори Кандидат-кметът за трети мандат д-р Атанас Камбитов и собственикът на италианската фирма „Гомсил“ обсъдиха развитието на бизнеса в Благоевград Кандидат-кметът за трети мандат, издигнат от ПП ГЕРБ, д-р Атанас Камбитов представи платформата си за управление на Благоевград през следващите четири години и листата с кандидати за общински съветници Кандидат-кметът д-р Атанас Камбитов подписа декларация за сътрудничество с MK „ОБЕДИНЕНА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ“ Димитър Марчев, председател на КТ „Подкрепа“: Работил съм с много кметове, д-р Камбитов е човекът, с който имаме най-добър социален диалог

 

 

Кандидатът на ПП ГЕРБ, издигнат за трети кметски мандат, д-р Атанас Камбитов и водачът на листата на Местна коалиция ЕНП (ЕНП СДС БДО) Радослав Тасков, подписаха съвместна декларация за сътрудничество. Двете страни се обединиха около постигането на ефективни резултати в няколко основни посоки, пряко свързани с развитието  на Благоевград. Сред тях са  изграждане на Индустриална зона, насърчаване на инвестициите и създаване на заетост, Общинска политика за по-чиста околна среда и балансирана и устойчива общинска демографска и социална политика, както и актуализация на наредби и правилници, приемани от ОбС, с цел постигане на гореописаните резултати.

 

„Благодаря за подкрепата. Тя има своята логика, защото през всичките тези години показахме, че заедно можем да работим добре, да реализираме проекти, да правим политики. Всички те са само и единствено в полза на Благоевград и нейните граждани“, каза при подписването на документа д-р Атанас Камбитов.

 

Водачът на Местна коалиция ЕНП (ЕНП СДС БДО) Радослав Таков подчерта, че са избрали да подкрепят д-р Камбитов на база постигнатите резултати в Благоевград през последните години.

 

„В тези местни избори пред нас реално няма избор за кмет. Ако всеки сложи честно ръка на сърцето си и се замисли кой е най-подготвеният кандидат за кмет, кой най-добре ще реализира важни за община Благоевград политики, привличайки средства от централния бюджет, кой може да изброи конкретни неща, които ще направи и зад тези обещания да стоят конкретни хора, които са готови да помогнат на Благоевград, отговорът би бил само един и това е Атанас Камбитов. Ние от Местна коалиция ЕНП (ЕНП СДС БДО) сме категорични, че с всички привлечени средства и с всичко, което се преобрази пред очите ни, д-р Атанас Камбитов е доказал, че е най-добрият избор за Благоевград“. С тези думи председателят на Общински съвет – Благоевград и водач на листата на Местна коалиция ЕНП (ЕНП СДС БДО) Радослав Тасков мотивира решението си и това на своите колеги да застанат зад кандидатурата за трети мандат на Камбитов. Той подчерта, че изборът не трябва да се подчинява на емоции, а преди всичко на разума, с мисъл за това, което е най-полезно за Благоевград.

 

Думите на Тасков бяха подкрепени и от коалиционния партньор и председател на СДС – Благоевград Давид Сукалински. „Напълно убедени сме, че това е правилният избор за Благоевград . Това  не го казвам аз, казват го постигнатите резултати и реализираните проекти. Казват го ползите, които всяко едно домакинство получи в този град и чрез програмата за саниране. Ние сме част от един успяващ отбор  за един успяващ Благоевград“, каза Давид Сукалински.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Кандидатът за кмет д-р Атанас Камбитов заяви, че предстои да бъдат подписани  и други споразумения за сътрудничество.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: