.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
09.10.2019 17:54

Коментари 0 / Видяна 724

Кандидат-кметът д-р Атанас Камбитов подписа декларация за сътрудничество с MK „ОБЕДИНЕНА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ“

Още по темата: Започва изплащането на възнагражденията на членовете на СИК-Благоевград Няма информация за тежки нарушения в изборния процес Трима се кандидатират за председател на ОбС - Сандански Равносметката от вота - 95 досъдебни производства, отчете МВР-шефът Кмет спечели 14-ти пореден мандат В Копривлен гласували с химикал със симпатично мастило ГЕРБ ще анализира резултатите от местния вот ЦИК обяви избирателната активност на втори тур Становище във връзка с изявление в СМО на г-н Андон Тодоров Кандидат за общински съветник в Благоевград оспори в Административен съд – Благоевград резултата от изборите за общински съветници в община Благоевград

 

Поредна декларация за сътрудничество и партньорство подписа днес кандидат-кметът на община Благоевград – д-р Атанас Камбитов.

 

Той ще си партнира и с Коалиция MK „Обединена социалдемокрация“ /ПП, „ОСД“ ПП, „ЗНС“/,чийто водач на листата за обински съветници е Христо Ковачки.

 

„В график сме, до края на седмицата подписваме декларации за партньорство с всички политически сили, които подкрепят кандидатурата ми за трети кметски мандат. Сега подписваме декларация за партньорство с MK „Обединена социалдемокрация“, с водач Христо Ковачки. Мога да кажа, че 8 години той е един от най-последователните в подкрепата си към предложенията на общинската администрация. 

 

Искам да му благодаря за конструктивната политика, за разумния подход. За добрата воля, защото абсолютно всички решения, смея да твърдя – не само през изминалия мандат, но и през предишния, това, което предлага администрацията, винаги е било съобразено с едно нещо – да е в полза на Благоевград. Ние го доказахме с работата си и с проектите, които реализирахме.

 

Нямаше как да се случат тези проекти за близо 311 милиона публични средства в общината, ако нямахме подкрепата на общинските съветници и на г-н Ковачки, за което му благодаря. Сигурен съм, че и в следващия мандат ще работим в полза на нашия град. Да пожелая успех на изборите”, заяви кандидат-кметът Атанас Камбитов.

 

„Кой да застане начело на Благоевград? Мислил съм го, дали да няма промяна. Но не виждам кой може така успешно да води Благоевград, както това прави г-н Камбитов. Аз съм взимал решения за гражданите на Благоевград, когато кметът иска да направи нещо. Заставаме зад най-успешния кмет на Благоевград и му пожелавам приятно кметуване”, каза Христо Ковачки. 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

E79 News
Тагове:

Коментари: