13 Ноември 2019
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
06.11.2019 13:28

Коментари 0 / Видяна 1186

Радослав Тасков няма да се кандидатира за председател на Общински съвет Благоевград

Още по темата: Административен съд – Благоевград откри производство по оспорване истинността на протокола на ОИК Благоевград за избора на общински съветници Първа сесия на ОбС Благоевград (ОБЗОР ) В две гласувания не бе избран председател на ОбС Благоевград (Видео) Тържествена сесия на ОбС Благоевград (Видео) С нова жалба оспорват решението на ОИК – Благоевград с резултата от изборите за общински съветници Атанас Камбитов подаде молба за напускане на ОбС-Благоевград Радослав Тасков няма да се кандидатира за председател на Общински съвет Благоевград Първо в Е-79! Кога ще бъде учредителната сесия на Общински съвет - Благоевград Как протече последната редовна сесия на Общински съвет Благоевград (ОБЗОР) Председателят на ОбС Благоевград Радослав Тасков присъства на откриването на новата учебна година в IV-то ОУ „Димчо Дебелянов”

 

Досегашният председател на ОбС – Благоевград Радослав Тасков няма да се кандидатира за председател на новия общински съвет, потвърди пред репортер на Е-79 самият той.

 

Идния понеделник веднага след клетвата на новите съветници и новият кмет Румен Томов, ще започне и гласуване за председателското място в Общински съвет.

 

Евентуалните кандидатури , които се обсъждат са на Андон Тодоров - Партия на Зелените, Рашко Динков от Земеделски съюз „ Александър Стамболийски''.

 

Гласуването се провежда тайно, като за да спечели един от кандидатите трябва да събере 25 гласа от общо 41 представители в местния парламент.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: