.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
06.11.2019 13:28

Коментари 0 / Видяна 1842

Радослав Тасков няма да се кандидатира за председател на Общински съвет Благоевград

Още по темата: ОбС-Благоевград заседава извънредно ОбС - Благоевгард отменя месечното си заседание Любен Милев напуска ОбС - Благоевград ОбС Благоевград с наредба за насърчаване на раждаемостта Треньорът Илиев предлага боксовият клуб „Югозапад” да стане общински Компромисно решение за спора около намерението за строителство до кампуса на Американски университет в Благоевград Предстоят конкурси за управители на общинските дружества ОбС Благоевград прие кметът Томов да гласува „въздържал се” за излизането на Петрич и Струмяни от ВиК асоциацията Рекорден брой от 70 точки ще бъдат разгледани на сесията на ОбС Благоевград този петък Решение на ОбС Благоевград върнато за втори път от областния управител Б. Михайлов

 

Досегашният председател на ОбС – Благоевград Радослав Тасков няма да се кандидатира за председател на новия общински съвет, потвърди пред репортер на Е-79 самият той.

 

Идния понеделник веднага след клетвата на новите съветници и новият кмет Румен Томов, ще започне и гласуване за председателското място в Общински съвет.

 

Евентуалните кандидатури , които се обсъждат са на Андон Тодоров - Партия на Зелените, Рашко Динков от Земеделски съюз „ Александър Стамболийски''.

 

Гласуването се провежда тайно, като за да спечели един от кандидатите трябва да събере 25 гласа от общо 41 представители в местния парламент.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: