13 Ноември 2019
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.11.2019 14:29

Коментари 0 / Видяна 314

МВР разследва случай със сплашван общински съветник

Още по темата: Млада жена уби 62-годишен мъж в бобовдолско село Мъж опита да внесе хероин в затвора Откраднаха акумулатори от автомобил в Благоевград Задържаха издирвания 28-годишен мъж, нападнал охранител на затвора и избягал Джип уби пешеходец в София Лекарска грешка ли е причината за починалото дете в Кардам Бой в Благоевград, младеж пострада Източват ли банковите ни сметки, докато картите са ни в джоба? Финансови неуредици са вероятната причина за нападението с нож в столицата Състоянието на мъжа, който беше нападнат с нож снощи, остава тежко

 

Областната дирекция на МВР-Враца разследва случай със сплашван общински съветник на БСП в Борован.

 

За случая сигнализира депутатът от левицата Иван Иванов, който не обяви името на потърпевшия, но подчерта, че тази нощ е бил запален негов недвижим имот.

 

Причината – според БСП той е бил сплашван и притискан да не участва в днешното заседание на съвет, на което е трябвало да бъде избран негов председател, а ако все пак присъства на него – да гласува за определен човек.

 

От левицата поискаха вътрешният министър Младен Маринов да даде пълна информация за случая, както и обвиниха управляващите, че е „впрегнат целият репресивен държавен апарат“, за да се „мачкат всички неудобни на властта политици“.

 

„През цялата изборна кампания имаме няколко такива посегателства, включително и на кандидат за кмет от ГЕРБ и ВМРО. Не искам МВР да бъде вкарвано в политически дебати.

 

Ние сме обективни, всеки такъв акт го разследваме спрямо правомощията си“, отговори веднага Младен Маринов, който днес взе участие в петъчния парламентарен контрол.

 

Той поясни, че става въпрос за запалена входна врата, но огънят не се е разгорял. Младен Маринов увери, че е разпоредена проверка на ОДМВР-Враца.

 

Направен е и оглед на място, при който са иззети доказателства и дори се работи с евентуално заподозрени лица.

Автор: "Дарик", E79 News
Тагове:

Коментари: