.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.11.2019 15:54

Коментари 0 / Видяна 474

5-те най-атрактивни женски зодии

 

Те са очарователни и примамливи, страстни и желани, всеки мъж иска да бъде до тях. Фатални прелъстителки или магьосници със супер сили? Това са 5-те най-атрактивни зодии сред жените.

 

Овен

 

Със страстен и темпераментен характер, жената Овен е майстор на флирта. Това личи от първите секунди на срещата, в която очарова събеседниците със своята откритост. Тя умее да омайва с усмивка и неизчерпаема кипяща енергия. Нейният сладък темперамент е невъзможно да не се забележи. Често открито говори за своите желания и намерения. Наред с това, тази гореща дама знае много за съблазняването. Тя винаги с удоволствие демонстрира своите умения пред партньора.

 

Близнаци

 

Както показва практиката, мъжете често изпитват повишено привличане към жена от зодия Близнаци. И това не е изненадващо! Тя притежава двоен характер. Не се нуждае всеки ден от нови роли, за да предизвика неприкрит интерес към партньора си. Жената Близнаци има силен темперамент, блясък в очите и страст към неизвестното. Това я прави много интересна за противоположния пол.

Лъв

 

 

Няма спор. Лъвицата е гореща, страстна, привлекателна и очарователна. Тя е способна на много, а когато се чувства желана и обичана от по-силния пол, е несравнима. И не се заблуждавайте. Жената Лъв е величествена и винаги е доволна, когато й се възхищават. Това, че е дълбоко влюбена в себе си, кара мъжете винаги да проявяват особен интерес към нея.

 

Везни

 

Съблазнителността на жената Везни не е толкова натрапчива като тази на Лъва и Овена. Благодарение на таланта си обаче, тя пленява с ласкателни комплименти и възторжени похвали. Изненадващо успява да изгради тълпи от почитатели. Тази очарователна кокетка е сдържана, но в същото време умело съблазнява мъжете. Знае как да намери подход към всеки и да го плени.

 

Скорпион

 

Жената Скорпион може да открадне ума и сърцето на всеки мъж. Освен това тя е романтична и в същото време страстна. Няма да се отегчите от нея, защото винаги подкрепя партньора си при всякакви експерименти. И най-хубавото е, че може да отгатне желанията на човека, който е до нея. Затова не е изненадващо, че жената Скорпион заема водещо място в класацията на най-очарователните зодии на зодиака.

E79 News
Тагове:

Коментари: