.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
09.11.2019 13:50

Коментари 1 / Видяна 3974

Първа оставка в община Сандански, тръгва си експертът по културата Петя Костадинова

Още по темата: От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини на Община Сандански Бившият кмет на Сандански Кирил Котев напусна ГЕРБ Последни два дни с 5 % отстъпка при плащане на Местни данъци и такси в Община Сандански Археологическите разкопки на Хераклея Синтика ще започнат в началото на юли Кметът на Община Сандански – Атанас Стоянов бе избран за председател на Сдружението на Югозападните общини Шествие на абитуриентите в Сандански Спипаха незаконно такси в Сандански Древен обичай за здраве „оживява“ навръх Еньовден в Сандански Откриха първия в България учебен корпус за термални и СПА процедури в Сандански „Пирин Фолк“ Сандански 2020 ще се състои

 

Младши експертът по култура и образование в екипа на екскмета на Сандански Кирил Котев – Петя Костадинова, е депозирала заявление за напускане на заеманата длъжност. В мотивите си тя е записала „лични причини”.

 

П. Костадинова започна работа в екипа на Котев през 2017 година, като спечели конкурс за длъжността. Тя бе дясната ръка на зам. кмета Зорица Органджиева и отговаряше за организиране и провеждане на културните, образователни и спортни събития в общината.

 

Това е първата оставка, депозирана в деловодството, след като стана известно, че община Сандански има избран нов кмет.

 

Очакват се оставки и от тримата зам. кметове Зорица Органджиева, Вангел Анталавичев и Георги Трайков, както и от секретаря на общината Георги Жежев.

 

 

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN