.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
09.11.2019 13:50

Коментари 1 / Видяна 3426

Първа оставка в община Сандански, тръгва си експертът по културата Петя Костадинова

Още по темата: Награди за най – добро писмо към Дядо Коледа в Сандански Повече от година почернено семейство чака възмездие за убитото си дете в Сандански За 27 –ми пореден път Община Сандански ще избере „Цар на виното“ Международна изложба на детското творчество в Художествената галерия на Сандански Откриха премръзнал мъж в Сандански Бой в Сандански, един в ареста Старият конак в Мелник се нуждае от спешен ремонт Людмила Зойкова поема ресор финанси в община Сандански Първи арести в Сандански! Шестима зад решетките Какво се случва в Сандански? Над 10 коли на жандармерията пред сградата на полицията в града

 

Младши експертът по култура и образование в екипа на екскмета на Сандански Кирил Котев – Петя Костадинова, е депозирала заявление за напускане на заеманата длъжност. В мотивите си тя е записала „лични причини”.

 

П. Костадинова започна работа в екипа на Котев през 2017 година, като спечели конкурс за длъжността. Тя бе дясната ръка на зам. кмета Зорица Органджиева и отговаряше за организиране и провеждане на културните, образователни и спортни събития в общината.

 

Това е първата оставка, депозирана в деловодството, след като стана известно, че община Сандански има избран нов кмет.

 

Очакват се оставки и от тримата зам. кметове Зорица Органджиева, Вангел Анталавичев и Георги Трайков, както и от секретаря на общината Георги Жежев.

 

 

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари:

Ванчо, 11.11.2019 21:17

Айде по сериозна чистка. Жежевци межевци и всичко нагло и арогантно що е назначено през последните 4 години вънка. Нов бардак със стари курви не се прави удри кмете яко.

1
 

Валутни курсове на БНБ за 09.12.2019

1 USD =1.76 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.32 BGN

10 CNY =2.51 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.62 BGN