.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
09.11.2019 15:08

Коментари 0 / Видяна 406

Мениджър за един ден в ПГЕЕ - Банско

Още по темата: Къщата на Никола Вапцаров е първият музеен обект в Банско Банско сведе глава пред Никола Вапцаров Мая Стоицева е новият председател на читалището в Банско Ски-сезонът в Банско стартира на 14 декември ОбС - Банско прие редица важни решения Проблемите на "Топлоснабдяване Банско" предизвикаха спор на заседание на ОбС Банско Издирват 77-годишен мъж от Добринище Анелия Чобанова от Банско спечели конкурса „Коледа в писмо“ Започна продажбата на билетите за Световната купа в Банско Банско чака над 10 000 души за студентския празник

 

Под надслов „Вдъхнови бъдещето“ на 7 ноември 2019 година Професионална гимназия  по електроника и енергетика - Банско се включи в 18-то издание на „Мениджър за един ден“ по инициатива на Джуниър Ачийвмънт България.

 

В гимназията  бяха обявени позициите – директор, ЗДУД, главен счетоводител, ЗАС, учител по ФВС и учител по музика.

 

Ученици от ХII клас участваха пряко и активно в учебния процес през целия ден.

 

Целта бе младежите да се запознаят с реалната работа на част от екипа в ПГЕЕ – гр. Банско в рамките на един работен ден. Имаха възможност да разберат защо ежедневната работа на учителите е повече от обикновена професия.

 

Тя е кауза с висока социална отговорност и възможност за влияние.

 

Запознаха се със задълженията и отговорностите на позицията, която трябваше да поемат в училище.

 

Директор на ПГЕE - Банско бе ученичката Мария Колчагова, ЗДУД – Любомира Петлова, главен счетоводител – Ангелина Топузова, учител по ФВС – Георги Рошков, учител по музика – Спасимира Бъмбарска, ЗАС – Димитър Топузов.

E79 News
Тагове:

Коментари: