.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
09.11.2019 15:08

Коментари 0 / Видяна 556

Мениджър за един ден в ПГЕЕ - Банско

Още по темата: Банско откри летния сезон На 1 юли откриват летния сезон в Банско Кабинковият лифт в Банско тръгва от юли Живот в планината и със спорт – Без дрога Музиканти от девет държави на 23-ия джазфест в Банско Жест на внимание и протегната ръка към хората със зрителни проблеми от община Банско В Банско започна строителство на модерна спортна площадка Поклон пред духовния подвиг на Св. Паисий Хилендарски в Банско Банско – мъртвият град! (Снимка) Александър Мацурев бе гост на празника на махала Бунаре в гр. Добринище

 

Под надслов „Вдъхнови бъдещето“ на 7 ноември 2019 година Професионална гимназия  по електроника и енергетика - Банско се включи в 18-то издание на „Мениджър за един ден“ по инициатива на Джуниър Ачийвмънт България.

 

В гимназията  бяха обявени позициите – директор, ЗДУД, главен счетоводител, ЗАС, учител по ФВС и учител по музика.

 

Ученици от ХII клас участваха пряко и активно в учебния процес през целия ден.

 

Целта бе младежите да се запознаят с реалната работа на част от екипа в ПГЕЕ – гр. Банско в рамките на един работен ден. Имаха възможност да разберат защо ежедневната работа на учителите е повече от обикновена професия.

 

Тя е кауза с висока социална отговорност и възможност за влияние.

 

Запознаха се със задълженията и отговорностите на позицията, която трябваше да поемат в училище.

 

Директор на ПГЕE - Банско бе ученичката Мария Колчагова, ЗДУД – Любомира Петлова, главен счетоводител – Ангелина Топузова, учител по ФВС – Георги Рошков, учител по музика – Спасимира Бъмбарска, ЗАС – Димитър Топузов.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN