.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
09.11.2019 16:45

Коментари 0 / Видяна 874

Банско събра най-красивите дами на планетата

Още по темата: Откриват ски сезона в Банско Марк Жирардели гостува в община Банско Къщата на Никола Вапцаров е първият музеен обект в Банско Банско сведе глава пред Никола Вапцаров Мая Стоицева е новият председател на читалището в Банско Ски-сезонът в Банско стартира на 14 декември ОбС - Банско прие редица важни решения Проблемите на "Топлоснабдяване Банско" предизвикаха спор на заседание на ОбС Банско Издирват 77-годишен мъж от Добринище Анелия Чобанова от Банско спечели конкурса „Коледа в писмо“

 

Красота, стил и талант вплете в себе си десетото, юбилейно издание на конкурса "Мисис Планет", който се проведе в Банско на 7-ми ноември.

 

Най-красивите омъжени дами на планетата дефилираха на сцената на Посетителски-информационен център Банско и впечатлиха публиката с различните си визии и умения.

 

Финалът премина в три тура, а темата на тазгодишното издание бе "Екопланет-да запазим земята чиста за нашите деца".

 

Тематични бяха и костюмите на претендентките в началото на конкурса, силно повлияни от природните красоти на планетата.

 

Единайсетте участнички от Беларус, Северна Македония, Казахстан, Монтенегро, Малайзия, Южна Африка, Крим, Украйна, Индия, Северна Африка и България бяха поздравени от малките танцьори на "Силвана денс" и прекрасните певици от трио "Пиринка", акомпанирани от гайдаря Лазар.

 

В първата част, красавиците представиха държавите от които идват, чрез традиционни костюми. Ослепителната Мариана Атертон, провъзгласена за най-красивата омъжена бургазлийка, бе в българска народна носия.

 

Рундът на талантите показа танцувалните, певчески и художествени умения на дамите, които не пестиха сили и енергия, за да впечатлят журито.

 

На финала, участничките се появиха с вечерни тоалети на топ дизайнери от своите държави, а краят бе отбелязан със страхотен коктейл, на който трио "Пиринка" поздрави победителките с традиционни фолклорни изпълнения.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 09.12.2019

1 USD =1.76 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.32 BGN

10 CNY =2.51 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.62 BGN