.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
04.12.2019 15:46

Коментари 0 / Видяна 534

Кампания „Безлихвено плащане“ по случай наближаващите Коледни и Новогодишни празници

Още по темата: Директорът на ВиК - Благоевград инж. Росица Димитрова с поздравителен адрес по повод Световния ден на водата Касите на ВиК ЕООД – Благоевград със стандартно работно време. Обслужват клиенти при стриктно спазване на указанията за предпазване от COVID-19 ВиК ЕООД - Благоевград призовава своите абонати да плащат сметките си по електронен път ВиК ЕООД - Благоевград със стриктни мерки за превенция на разпространението на коронавирус (COVID -19) Кампания „Безлихвено плащане“ по случай Световния ден на водата – 22 март 2020 г. и предстоящите Великденски празници ВиК - Благоевград започва ремонт на водопровод в с.Изгрев Екип на ВиК отстрани сериозна авария в Симитли Инкасаторите на "ВиК" – Благоевград няма да ходят по домовете, вижте как ще се отчита водата ВиК – Благоевград с десетки мерки заради COVID-19 ВиК - Благоевград с важно съобщение

 

 Ръководството на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград стартира кампания „Безлихвено плащане“ за стари задължения на граждани, без да се включват дължимите лихви за забавените плащания.

 

Безлихвеното плащане ще се извърши в периода от 09.12.2019 г. до 31.12.2019 г. като инициативата обхваща сектор „Население“ и в нея не могат да участват държавни, общински и частни юридически лица.

 

Плащанията могат да се извършат във всички касови салони на Дружеството, Български пощи, Изипей и Ипей.

 

За потребители, сключили споразумителни протоколи за разсрочено плащане, кампанията е в сила при условие, че бъде заплатен целия размер на задължението по протокола.

 

Задължения, за които са предприети съдебни действия по принудително събиране, не попадат в обхвата на настоящата кампания.

                                                               

 От Ръководството на „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград

 

E79 News
Тагове:

Коментари: