.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.12.2019 10:52

Коментари 0 / Видяна 2066

От последните минути: спукана тръба при джамията наводни центъра на Благоевград (снимки)

Още по темата: Пожар горя в къща в Благоевград 8 800 лв. наем за кафето на операта. Търгът влиза в съда Комедията ТАРТЮФ ще бъде първата премиера за 2020 в Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград НАП запечатва СПА Хотел „Монте Кристо“ – Благоевград Л. Причкапов пророкува: Благоевград много скоро може да повтори водната криза в Перник и дори ще е по-страшно Незаконна сеч в горски терени край Благоевград В какъв ред ще преминат кукерските групи на XII Фестивал на сурвакарските групи в Благоевград Момченце е първото бебе за 2020г. в Благоевград Екипи на полицията ще бъдат разположени на места, където ще има празнични събития за Нова година в област Благоевград Важен ден в политическия живот на Благоевград- гледайте на живо в Е 79 нюз

 

Силен теч на питейна вода наводни централния площад в областния център и затрудни придвижването на пешеходците и работата на близките заведения и магазини, видя репортер на Е 79 нюз.

 

Преди минути тръба от водопровода при джамията се е спукала и голямо количество вода се излива в момента по улица Иван ФРилски  и площад  Македония.

 

Екипи на ВиК Благоевград с техника са на място и работят за отстраняване на аварията.

 

Автор: Магдалена Тренчева, E79 News
Тагове:

Коментари: