.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.12.2019 14:01

Коментари 0 / Видяна 4408

Един от осъдените полицаи по случая „Чората“: Причината за смъртта му не са действията ни

Още по темата: Освободиха жената на Каплата след разпит Благоевградчанин спечели дело срещу задължителната карантина заради коронавирус Съдът отстрани от длъжност лекаря с фалшивите болнични Домашен арест за мъжа отправял заплахи за убийство пред сградата на МВР в Благоевград Доживотен затвор за българин, съден за убийство и изнасилване във Франция 16 години затвор за баща, заклал сина си след пиянски скандал Кирил Домусчиев завежда дело за клевета срещу Васил Божков Гешев пред 700 прокурори: Достигната е червената линия Съдят 19-годишен, размахал газов пистолет на „Орлов мост“ Съдът отказа съкратена процедура по делото за убийството в село Галиче

 

„Чувстваме се психически зле заради това, че сме хвърлени невинни в затвора“, каза Борис Механджийски в bTV новините.

„Навършват се шест месеца, откакто петимата полицаи, осъдени за смъртта на Ангел Димитров-Чората, чакат решение на ВКС по казуса.

 

Те са осъдени на по седем години и са в затвора. Един от тях – Борис Механджийски, за кратко бе пуснат на свобода по здравословни причини. Преди да влезе отново в затвора с него разговаря екип на bTV.

 

В момента съм в прекъсване на изтърпяване на наказанието заради операция на челюстта, след която възникнаха някои усложнения. Утре се връщам, за да изтърпя наказанието си, поясни Борис Механджийски.

 

По думите му причината за смъртта на Чората не е породена от техните действия.Чувствам се невинен, защото нито един от полицаите не е искал смъртта му.

 

Участвали сме в законно разпоредена операция на МВР за задържане на опасен заподозрян. Всички експертизи показаха, че нараняванията не са довели до смъртта му, каза още Борис Механджийски.

 

Той разказа, че и петимата осъдени полицаи се чувстват психически зле заради това, че са хвърлени в затвора невинни.“

Автор: bTV, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN