.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.12.2019 14:01

Коментари 0 / Видяна 3958

Един от осъдените полицаи по случая „Чората“: Причината за смъртта му не са действията ни

Още по темата: Административен съд – Благоевград допусна разпит на свидетел по делото за прекратените пълномощия на кмета на село Коларово, община Петрич Полицай от Симитли осъди ОД на МВР – Благоевград КС образува дело по искането на Гешев за имунитета на президента В Окръжен съд – Благоевград започна делото срещу бившия заместник-министър на икономиката Александър Манолев Постоянен арест за мъжа опитал да изнасили благоевградчанка Солена глоба за фирмата, чийто боклук се запали под АМ “Струма” Благоевградчанин на съд за кражба Хванаха мъж, направил опит да изнасили жена в Благоевград „Валиумният изнасилвач“ остава в ареста 10 години затвор за мъж, обрал трезор на банков клон в Русе

 

„Чувстваме се психически зле заради това, че сме хвърлени невинни в затвора“, каза Борис Механджийски в bTV новините.

„Навършват се шест месеца, откакто петимата полицаи, осъдени за смъртта на Ангел Димитров-Чората, чакат решение на ВКС по казуса.

 

Те са осъдени на по седем години и са в затвора. Един от тях – Борис Механджийски, за кратко бе пуснат на свобода по здравословни причини. Преди да влезе отново в затвора с него разговаря екип на bTV.

 

В момента съм в прекъсване на изтърпяване на наказанието заради операция на челюстта, след която възникнаха някои усложнения. Утре се връщам, за да изтърпя наказанието си, поясни Борис Механджийски.

 

По думите му причината за смъртта на Чората не е породена от техните действия.Чувствам се невинен, защото нито един от полицаите не е искал смъртта му.

 

Участвали сме в законно разпоредена операция на МВР за задържане на опасен заподозрян. Всички експертизи показаха, че нараняванията не са довели до смъртта му, каза още Борис Механджийски.

 

Той разказа, че и петимата осъдени полицаи се чувстват психически зле заради това, че са хвърлени в затвора невинни.“

Автор: bTV, E79 News
Тагове:

Коментари: