.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
27.12.2019 08:34

Коментари 0 / Видяна 1470

Ще има ли обжалване в съда на решението на ОИК да остави на длъжност кмета на Благоевград инж. Румен Томов

Още по темата: Внасят утре във ВАС касационната жалба по казуса „Румен Томов” БСП застават твърдо зад Румен Томов Румен Томов обжалва отстраняването си. Кандидатира се отново за кмет Бусаров: Ще спазим закона и ще прекратим мандата на кмета Томов Съдът с указание за прекратяване правомощията на Румен Томов Съдът даде ход на делото по казуса Томов Започна заседанието по казуса “Томов” Задават ли се нови избори в Благоевград? Премиерът Борисов обжалва решението на ОИК по казуса „Томов“ Първо в Е 79 – две от партиите, подкрепили на изборите кмета Томов, внасят жалби в АС Благоевград ГЕРБ внася жалба до Административен съд срещу решението на ОИК Благоевград за запазване на длъжност на кмета Румен Томов

 

Днес изтича срокът,  в който може да бъде внесена жалба в Административен съда срещу решение N 300 на ОИК Благоевград от 20.12.2019, с което членовете на комисията оставиха на длъжността му инж. Румен Томов, кмет на Благоевград.

 

Припомняме, че единствено централите на политическите партии издигнали кандидати за кметове на изминалите в края на октомври местни избори могат да оспорват решението на комисията по съдебен ред.

 

Днес в централата на ГЕРБ Благоевград е свикана пресконференция, в която участие ще вземат областният координатор на ПП ГЕРБ - Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и народните представители Даниела Савеклиева, Георги Динев, Александър Мацурев, д-р Емил Тончев и Стефан Апостолов. Очаква се тогава да бъде обявено и решението на ПП ГЕРБ относно действията, които смята да предприеме по казуса Томов.

 

Очаквайте подробности.

Автор: Магдалена Тренчева, E79 News
Тагове:

Коментари: