.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
31.12.2019 15:52

Коментари 0 / Видяна 818

Банско с празничен концерт по повод настъпването на новата 2020 година

Още по темата: Главният прокурор Иван Гешев на визита в Банско Шефът на полицията в Банско хвърли оставка Туризмът в Банско закъса за туристи Банско откри летния сезон На 1 юли откриват летния сезон в Банско Кабинковият лифт в Банско тръгва от юли Живот в планината и със спорт – Без дрога Музиканти от девет държави на 23-ия джазфест в Банско Жест на внимание и протегната ръка към хората със зрителни проблеми от община Банско В Банско започна строителство на модерна спортна площадка

 

В Банско ще се проведе празничен концерт по повод настъпването на новата 2020 година. От общината съобщават, че празничната програма ще започне 10 минути преди полунощ на площад „Никола Вапцаров“. Заря от фойерверки ще ознаменува настъпването на Новата година, а след това певицата Костадинка Танчева и танцьори от читалището ще поддържат празничното настроение на банскалии и гостите на Банско.

 

А Новогодишният кукерски празник на 1 януари е с начало 11 часа. На площад „Никола Вапцаров“ веселбата ще започне с концерт на читалищни самодейци и сурвакане на кмета Иван Кадев.

 

Кулминацията на новогодишните тържества е дългоочаквания Кукерски празник. И тази година махалите „Вионово блато“, „Костеви блата“ и „Улевиница“ ще се надиграват и ще покажат най-красиви бабугерски костюми и най-сладкогласни звънци.

Автор: Радио Фокус-Пирин, E79 News
Тагове:

Коментари: