.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
10.01.2020 16:12

Коментари 0 / Видяна 684

Заловиха мигранти в хладилен камион с ябълки в Сърбия

Още по темата: Мигрантите на гръцко-турската граница напускат района Границите на Турция остават затворени за България Ново напрежение на границата между Гърция и Турция Каракачанов: Армията е в готовност Само на 8 км от България! Започна строежът на новия бежански лагер в Гърция Заловиха повече от 60 мигранти в Северна Македония Мигранти: Гърците ни събличат и ни връщат в Турция само по бельо Гърция преценява какви мерки да приложи, за да опази границите си Турция изпраща 1000 полицаи на границата с Гърция Мигранти: Български граничари ни биха, пратиха кучета след нас

 

Сръбски митничари предотвратиха днес опит на четирима нелегални мигранти да излязат от страната, скрити в хладилен камион с ябълки, предаде Танюг.

 

Камионът, собственост на сръбска фирма за превози, трябвало да откара товар ябълки във Великобритания. Мигрантите се скрили вътре вероятно без знанието на шофьора.

 

Нелегалните пътници били открити при преглед с мобилен скенер на ГКПП Хоргош на границата с Унгария. Те били предадени на полицията, а камионът продължил пътя си.

 

Само през 2019 г. сръбската митническа служба е успяла да осуети над 1300 опита на мигранти да преминат границата, скрити в товарни автомобили.

 

E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари: