.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
16.01.2020 12:18

Коментари 0 / Видяна 1750

Обадете му се да почерпи! Изпълнителят на македонски песни Иван Гоцев празнува рожден ден днес!

Още по темата: Николай Томанов дарява златния си медал, за да помогне на Жоро Обадете му се да почерпи! Изпълнителят на македонски песни Иван Гоцев празнува рожден ден днес! Звездни прилики в Благоевград! Съветникът от ПП ГЕРБ Евгени Бибов лика - прилика с премиера Борисов, екс съветничката Злата Ризова... Антонина Шопска, голмайстор на ФК „Спортика”: „ В отбора сме един екип и си помагаме много” Симеон Йорданов за Червения кръст, доброволчеството и защо Благоевград е чудесно място за живеене Симеон Йорданов за Червения кръст, доброволчеството и защо Благоевград е чудесно място за живеене Александрина Пандурска „ Бих искала хората да се гордеят с Благоевград ”

 

Популярният изпълнител на македонски песни от Благоевград Иван Гоцев празнува рожден днес.

 

Пръв за най – личния му празник го поздрави баща му - певецът Георги Гоцев, както и стотици приятели, роднини, близки и фенове на изпълнителя.

 

„Желая на всички здраве и късмет, а лично на себе си пожелавам много щастие благополучие, Господ да бъде до мен и винаги да ми показва правия път в живота“., каза за репортер на Е-79 нюз Иван.

 

„На всички хора поздравленията са еднакво скъпи за мен, всяко едно докосва душата ми и ме кара да се чувствам специален в днешния ден, ще празнувам скромно у дома с родителите и брат ми“, разкри певецът.

 

Екипът на Е-79 нюз желае на цялото смейство Гоцеви, много здраве, щастие лични и професионални успехи.

 

 

Автор: Екип, E79 News
Тагове:

Коментари: