.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
23.01.2020 14:22

Коментари 0 / Видяна 658

С доказана отлична управленска експертиза кметът на Белица изнесе лекция по темата финансиране на общини

Още по темата: Хотели в Разложко затварят врати до края на седмицата заради отменени резервации Шарка опразни детските градини в Разлог Разлог и Банско днес почитат паметта на Васил Левски Работилница за мартеници се открива в музея в Разлог МБАЛ – Разлог получи голямо дарение Англичани направиха дарение за детска градина "Снежанка" - с. Баня Община Разлог проведе конференция относно стартиране на проект „Повишаване на енергийна ефективност на административни сгради на РУ - гр. Разлог и РСПБЗН - гр. Разлог " "А ти, прегледа ли се?" – отбелязваме Световния ден за борба с рака Хотелиери и представители на туристическия бранш в с. Баня се срещнаха с кмета на селото Теснолинейката Добринище-Септември влезе в Топ 10 на „Гардиън” за най-добри пътувания с влак в Европа

 

От 21 януари в Правец се провеждат поредица от обучения, които НСОРБ организира за новоизбраните кметове и представители на общински съвети.

 

Участниците в обученията са представители на 52 общини от областите Благоевград, Кюстендил, Перник и София област, които влизат в Югозападния район за планиране.

 

Пред новоизбраните кметове и общински съветници, кметът на община Белица Радсолав Ревански в продължение на един час и половина изнесе лекция на тема :

 

„Бюджет и финансиране“ на общините.

 

Въпреки, че е малка като,  територия община Белица бележи значителен ръст на развитие при доказано доброто управление на кметът Радослав Ревански, подкрепено с далновидност, изпълнение на политики в името на хората и прозрачност при разходване на средствата.

 

При спазване на стриктна финансова дисциплина и много важната политика на отвореност за хората, градоначалникът на Белица буквално създаде нов модел на работа и управление, и с вещина, професионализъм и екипност буквално възстанови община Белица.

 

Известна преди това, като една от най-бедните общини в страната днес в Белица има създадена отлична инвстиционна среда, успешно се усвояват средства и реализират програми, които водят до подобряване живота на хората. Белица е във възход и се развива.

 

Израз на това е и фактът, че общината получава най-много средства по ПМС в сравнение с другите общини на ДПС.

 

По време на форумът на НСОРБ Радослав Ревански разисква обстойно и основните управленски процеси в общините и възможностите за взаимодействие между кмета и общинския съвет.

 

Той представи интересни казуси от своята практика и даде полезни съвети.

 

За водещи финансисти и представители на политиката Радослав Ревански се превърна в христоматиен пример за това, как с постоянственост, отлична визия за управление и вслушване в нуждите на хората, и не на последно място - работа в името на всеки  човек една от западащите общини днес е модерен и развиващ се градски център. \Pirininfo.com

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN