.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
26.01.2020 11:36

Коментари 0 / Видяна 1814

Николай Томанов дарява златния си медал, за да помогне на Жоро

Още по темата: Николай Томанов дарява златния си медал, за да помогне на Жоро Обадете му се да почерпи! Изпълнителят на македонски песни Иван Гоцев празнува рожден ден днес! Звездни прилики в Благоевград! Съветникът от ПП ГЕРБ Евгени Бибов лика - прилика с премиера Борисов, екс съветничката Злата Ризова... Антонина Шопска, голмайстор на ФК „Спортика”: „ В отбора сме един екип и си помагаме много” Симеон Йорданов за Червения кръст, доброволчеството и защо Благоевград е чудесно място за живеене Симеон Йорданов за Червения кръст, доброволчеството и защо Благоевград е чудесно място за живеене Александрина Пандурска „ Бих искала хората да се гордеят с Благоевград ”

 

 Спортистът дарява златен медал на търга в помощ на Жоро.

 

От няколко месеца благоевградчани са обединени в кауза Да помогнем на Жоро.

 

 Георги Караджов  беше диагностициран с рак на хранопровода и стомаха през януари 2018 година. През февруари му бе направена операция, а след нея премина 15 курса химиотерапия.

 

За съжаление, проведеното лечение нямаше резултат. В момента се провежда стабилизиране на организма, което включва: Витамини, храна, антибиотици, обезболяващи.

 

Средствата, с които разполага младото семейство са крайно недостатъчни за провеждане на необходимото лечение.  Редица благотворителни концерти и базари се проведоха в Благоевград.

 

В момента тече и онлайн търг на различни вещи, предмети и аксесоари, като събраните суми отиват отново в помощ на Жоро.

 

Николай Томанов е познат на всички в Благоевград освен добър спортист, той е момчето, което хвана богоявленския кръст на Йордановден. Брат е на Станислав Томанов, който също дари своя медал на търг отново за такава кампания. Голямото сърце и добрината са семейна черта, виждаме примера.

 

Ето едно послание от социалната мрежа за младия мъж:

 

Един Човек с голямо сърце- Николай Томанов дарява своя така жадуван ЗЛАТЕН МЕДАЛ от Световното първенство по таекуондо, Пловдив 2019г., за да помогне на Жоро и неговото семейство! Ники, гордея се, че те познавам!

 

Нека Жоро продължи да се подобрява, а ние да помагаме!

Начална цена-150 лв, край на търга 28.01.2020г.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN