.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
27.01.2020 12:38

Коментари 0 / Видяна 1138

Децата на Благоевград с най- оригинални писма до Дядо Коледа получиха подаръците си

Още по темата: Да управляваш на инат! Кметът на Благоевград прави фестивал, вместо да подкрепи болниците в града! Дезинфекцират със специализирана техника откритите обществени площи в Благоевград Започна дезинфекция на автобусните спирки и улици в Благоевград Подаването на заявления за приема на деца в детските градини в Благоевградско се отлага с 30 дни Кметът Томов свиква спешно кризисния щаб Христо Михалков е новият началник-отдел "Социална политика" Христо Михалков оглави отдел "Социална политика" в община Благоевград. Той е назначен със заповед на кмета Румен Томов вчера. За това, че той ще е новият социален шеф. Мястото бе овакантено, след като досегашната началничка на отдела Елена Стойчева бе о Важно за благоевградчани! Обслужват граждани само на гишета Нова болница, балнеосанаториум с минерална вода и язовир „Ракочевица“? Махат и ръководителя на ансамбъл „Пирин“?

 

Кметът на община Благоевград  инж.  Румен Томов награди децата, написали и пуснали най-оригиналните и трогателни писма в кутията на Дядо Коледа. Тази година писмата бяха над 700. С помощта на жури бяха избрани най- интересните и оригинални желания.

 

Сред най-емоционалните писма се оказа това на Лина Джолева, която си пожела малко котенце. Тя е възпитаничка на VIII СУ "Арсени Костенцев". В писмото си детето пише, че е подготвила списък от какво има нужда едно коте и стриктен график за отглеждането му. Елена Радева пък получи желания от нея професионален фотоапарат. Спасимира Иванова бе зарадвана с мечтания дрон. Младен Карабельов  бе изненадан със спортни обувки, Йоана Янева  – възглавнички понички, Белослава  Малчева – стативи за рисуване, Христо Палестов - видеоигра ,,Need for speed”, една от най-популярните състезателни игри на пазара и Габриела Христова, която влезе в роля на приказната Снежанка и помагаше на градоначалника в раздаването на подаръци, бе наградена с мечтания подарък- статив за рисуване.

 

И тази година сред най- съкровените желания, споделени в писмата на децата, са всички хора по света да имат здраве,  надежда и радост.

 

 

E79 News; Снимки: Магдалена Тренчева
Тагове:

Коментари: