.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
28.01.2020 11:19

Коментари 0 / Видяна 1848

БСП застават твърдо зад Румен Томов

Още по темата: Внасят утре във ВАС касационната жалба по казуса „Румен Томов” БСП застават твърдо зад Румен Томов Румен Томов обжалва отстраняването си. Кандидатира се отново за кмет Бусаров: Ще спазим закона и ще прекратим мандата на кмета Томов Съдът с указание за прекратяване правомощията на Румен Томов Съдът даде ход на делото по казуса Томов Започна заседанието по казуса “Томов” Задават ли се нови избори в Благоевград? Премиерът Борисов обжалва решението на ОИК по казуса „Томов“ Първо в Е 79 – две от партиите, подкрепили на изборите кмета Томов, внасят жалби в АС Благоевград ГЕРБ внася жалба до Административен съд срещу решението на ОИК Благоевград за запазване на длъжност на кмета Румен Томов

 

БСП изрази безрезервната си  подкрепа  за кмета  на Благоевград инж. Румен Томов, след решенито на Административен съд  Благоевград  да върне за преразглеждане в ОИК казуса с една от кметските фирми.

 

Позицията на партията стана ясна на провелата се пресконференция в областния център, на която присъстваха председателят на местната структура и общински съветник Любен Милев и зам.- председателят на партията Кирил Добрев.

 

Каква позиция ще заеме партията-столетница при евентуални частични избори за кмет в Благоевград не стана ясно,тъй като за момента от БСП не допускат подобна хипотеза.

 

„Вярваме  в правосъдието и, че ВАС ще вземе справедливо решение, тъй като очевидно е налице изразена воля и са предприети необходимите действия  от страна на кмета Томов да излезе от притежаваните и управлявани от него дружества.”  Това становище, изразено от Милев, бе подкрепено и от Кирил Добрев.

 

Във връзка с номинацията на Добрев за председателскто място в БСП, той информира, че към момента пред партията стоят много по-важни проблеми на дневен ред, като поискания вот на недоверие на правителството и свързаните с него кризи с безводието в Перник и нелегалния боклук.

 

 

Автор: Магдалена Тренчева, E79 News; Снимки: Магдалена Тренчева
Тагове:

Коментари: