.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
03.02.2020 13:55

Коментари 0 / Видяна 670

ФК Пирин даде начало на проекта за стадион "Христо Ботев"

Още по темата: Пирин (Благоевград) ще търси трите точки срещу Литекс 3000 нови седалки на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград “Пирин” загуби домакински мач от Септември (София) Отново реми за Пирин в последната контрола Пирин с първа загуба в Турция ФК „Пирин“ (Благоевград) обявява Кастинг за Треньори ФК Пирин даде начало на проекта за стадион "Христо Ботев" Пирин с второ реми в Турция Орлетата отлетяха за Турция Най-новото попълнение на Пирин

 

Днес стартира подробно геодезическо заснемане за проектиране на територията на стадион „Христо Ботев“ в гр. Благоевград.

 

Заснемането включва: ситуация, сгради, инфраструктура включително и прилежащите улици, дървесна растителност, подземни проводи с техните видими елементи на повърхността, характерни точки оформящи релефа и съществуващото осветление.

 

В следващите дни следва и геоложко проучване на земната основа. Изследванията са част от стартиралия вече план за ремонт, реконструкция и изграждане на стадиона, който включва козирка, нова южна трибуна, както и необходимите инфраструктурни подобрения за лицензирането на "Гнездото" не само за българския професионален футбол, но и европейските турнири.

E79 News
Тагове:

Коментари: