.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
03.02.2020 18:00

Коментари 0 / Видяна 934

МВР прибра джиповете на Васил Божков

Още по темата: Откриха оръжие в офиса на Божков Министерството на правосъдието поиска от ОАЕ екстрадицията на Васил Божков Какво ще се случи с печалбите от Националната лотария Васил Божков обвиняем и за търговия с влияние и притежание на антики Проверяват как Васил Божков е придобил антиките от колекцията Разследват Божков за убийството на хазартния бос от Благоевград Йордан Динов и атентата срещу Манол Велев? Ново разследване срещу Васил Божков за убийства и изнасилвания МВР прибра джиповете на Васил Божков Арестът на Васил Божков е официално потвърден от ОАЕ Пуснаха шефа на Комисията по хазарта на свобода срещу 40 000 лв. гаранция

 

Два от джиповете на Васил Божков бяха изкарани от гаражите му в офиса на музея му в София и потеглиха в неизвестна посока.

 

Автомобилите, черни BMW-та, бяха шофирани от служители на МВР.

 

По-рано днес прокурори и експерти влязоха в офиса на "Нове холдинг", за да описват вещи от колекцията на бизнесмена, които е арестуван в ОАЕ.

Засега от музея не са изнасяни артефакти, а според представители на фондацията това ще отнеме месеци, тъй като артикулите са над 3 000.

 

По информация на DarikNews eксперти от Министерството на културата и на Националния исторически музей бавят изнасянето на предметите от колекцията на Васил Божков, която се съхранява в офиса на ул. "Московска" в столицата

Автор: "Дарик", E79 News
Тагове:

Коментари: