.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
04.02.2020 11:31

Коментари 0 / Видяна 420

Стрелба в студентско общежитие в Тексас, има жертви

Още по темата: 18 деца ранени при нападението в Германия Кола се вряза в карнавално шествие в Германия Неизвестни обстреляха бар в Щутгарт Обвиниха жена в тероризъм и планиране на атентат в Лондон 32-г. българин загина при нападението в Германия Българин от Мездра е убит при стрелбата в Германия Девет души убити при стрелба в Германия Жертва и ранени при стрелба край голяма зала в Берлин Убиха стрелеца в Тайланд след продължила близо 17 часа трагедия Войник уби 12 минувачи, взе 16 души за заложници в Тайланд

Имало е стрелба в жилищни сгради на кампус на големия университет "Тексас А&M" в град Комърс, на 80 километра от Далас, пише Ройтерс.

 

Всички часове на 12 000 студенти в този клон на Тексас А&M са били отменени. Управата на кампуса разпореди по системата за известяване при спешни случаи, че студентите трябва да търсят укритие.

 

 

 

Около час по-късно мярката беше отменена, като полицията каза, че трима души са били простреляни, двама са починали, а други двама са ранени.От съобщението на властите не става ясно дали полицията е арестувала някого.

 

Сградата, в която е станала стрелбата, се казва Прайд рок и представлява триетажно смесено общежитие, в което се настаняват първокурсници.

Автор: БГНЕС, E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари: