.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
05.02.2020 10:59

Коментари 0 / Видяна 3720

Разследват Божков за убийството на хазартния бос от Благоевград Йордан Динов и атентата срещу Манол Велев?

Още по темата: Откриха оръжие в офиса на Божков Министерството на правосъдието поиска от ОАЕ екстрадицията на Васил Божков Какво ще се случи с печалбите от Националната лотария Васил Божков обвиняем и за търговия с влияние и притежание на антики Проверяват как Васил Божков е придобил антиките от колекцията Разследват Божков за убийството на хазартния бос от Благоевград Йордан Динов и атентата срещу Манол Велев? Ново разследване срещу Васил Божков за убийства и изнасилвания МВР прибра джиповете на Васил Божков Арестът на Васил Божков е официално потвърден от ОАЕ Пуснаха шефа на Комисията по хазарта на свобода срещу 40 000 лв. гаранция

 

Прокуратурата разследва Васил Божков за евентуално поръчителство на атентата срещу Манол Велев, съпруг на Весела Лечева, и убийството на хазартния бос от Благоевград Йордан Динов, съобщава ПИК, позовавайки се на разследващи.

 

Динов бе разстрелян в центъра на София през април 2012 г. Той управляваше веригата пунктове за онлайн залагания на „Планетуин 365“. Между него и „Еврофутбол“ се разрази открита война по темата с нелегалните залагания.

 

До разкриване на убийството му обаче така и не се стигна, въпреки че бяха задържани двама, заподозрени за физически извършители. Прокуратурата така и не повдигна обвинения срещу тях и ги освободи, след като изкараха година и половина в ареста.

 

Манол Велев, конкурент на Васил Божков в бизнеса с казина, бе прострелян на столичната улица „Мизия“ през юли 2007 г. Неговата съпруга Весела Лечева намекна през 2009 г., че Божков е съпричастен към злодеянието. 

E79 News
Тагове:

Коментари: