.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.02.2020 09:56

Коментари 0 / Видяна 404

Англичани направиха дарение за детска градина "Снежанка" - с. Баня

Още по темата: Хотели в Разложко затварят врати до края на седмицата заради отменени резервации Шарка опразни детските градини в Разлог Разлог и Банско днес почитат паметта на Васил Левски Работилница за мартеници се открива в музея в Разлог МБАЛ – Разлог получи голямо дарение Англичани направиха дарение за детска градина "Снежанка" - с. Баня Община Разлог проведе конференция относно стартиране на проект „Повишаване на енергийна ефективност на административни сгради на РУ - гр. Разлог и РСПБЗН - гр. Разлог " "А ти, прегледа ли се?" – отбелязваме Световния ден за борба с рака Хотелиери и представители на туристическия бранш в с. Баня се срещнаха с кмета на селото Теснолинейката Добринище-Септември влезе в Топ 10 на „Гардиън” за най-добри пътувания с влак в Европа

 

Зам. кметът по соц. дейности на Община Разлог – инж. Венцислав Гърменов и дарители от „Christian Community“ бяха днес посрещнати топло от децата и от служителите на Детска градина "Снежанка" - с. Баня.

 

Най-новата инициатива на английската благотворителна организация е насочена в подкрепа на Детска градина "Снежанка" - с. Баня. Дейността на „Christian Community“ е свързана с подпомагане на учебни структури за непълнолетни ,в съответствие с принципите на християнската вяра. Разбира се, играта е най-същественият елемент във възпитанието и развитието на децата. Английската група дари голям брой подаръци на децата, както и други вещи и материали за нуждите на учебното заведение. Сред разнообразието от играчки можеха да се видят и такива, които развиват различни умения на децата. Малчуганите и учителите бях трогнати от подаръците, които получиха.

 

„Много се радвам, че днес съм при вас, където ме посрещате толкова гостоприемно. С осъществяването на необходимите ремонти от Община Разлог през изминалото лято и днешните дарения, Детска градина "Снежанка" има още по-добри условия за обучение и възпитание.“ – каза инж. Венцислав Гърменов. Той благодари на дарителите от „Christian Community“ за подкрепата и за вярата в доброто.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: