.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.02.2020 10:17

Коментари 0 / Видяна 514

Празникът „Златен грозд“ започва в Мелник

Още по темата: ОбС - Сандански свикват извънредно заседание С гласово съобщение в Сандански апелират за спазване на противоепидемични мерки Волтова дъга прати млад мъж от Сандански в болница Кметът на Сандански забрани влизането и ползването на детските и спортни площадки в Общината И учениците в Струмяни с вечерен час Община Сандански удължава сроковете за записване на деца в детските градини и ясли Община Сандански започна засилена дезинфекция по населените места Общински оперативен щаб с указания към работодателите в Община Сандански Без синя зона в Сандански до 29 март Втори ден полицията в Сандански издирва 17-г. Христо Христов

 

Днес и утре в Мелник ще се проведе поредното издание на „Златен грозд“. Винопроизводителите от Мелнишкия регион ще представят най-доброто от своята продукция, а богатата фолклорна програма, поднесена от местни и гостуващи самодейни състави, ще превърне виненото изложение в истински празник.

 

Фестивалът тази година отново има и благотворителна кауза. Местните жители ще приготвят традиционни ястия и специалитети, които ще се предлагат за браготворителна продажба. Всички събрани средства ще бъдат дарени на 4-годишната Никол Дамбова от град Сандански.

 

Специални гости на деветото издание на „Златен грозд“ ще бъдат младата и талантлива певица Емилия Трайкова с Духов оркестър Сандански, както и Карамфил Божиков и Ирина Паскалева.

 

 

Автор: БНР, E79 News
Тагове:

Коментари: