.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.02.2020 12:37

Коментари 0 / Видяна 1276

Подробности за инцидента при който пострада работник в тунел „Железница“

Още по темата: Гражданска коалиция „Да спасим Кресненски пролом“ организира протест в София Прокопани са първите 400 м от тунел „Железница“ на „Струма“ Прокуратурата протестира освобождаването на собственика на депото под АМ "Струма" Подробности за инцидента при който пострада работник в тунел „Железница“ Свличане на скална маса затрупа работник в новостроящия се тунел Железница на АМ „Струма” Извънредна проверка на боклука под АМ „Струма” ОбС- Кресна с важно решение за АМ „Струма” в дефилето Институции не могат да накарат собственика да изчисти отпадъците при АМ "Струма" Сметище под магистралата край Дупница може да стане причина за нов пожар Глобиха само 5000 лева фирмата, чието депо за отпадъци се запали под „Струма“ при Дупница

 

Работник е  пострадла при свличане на скална маса в новостроящия се тунел "Железница" на автомагистрала "Струма". Това потвърди директорът на Инспекция по труда-Благоевград Славянка Симитчийска, цитирана от БТА.

 

 

Инцидентът е станал при връзване на арматура. Сигналът е подаден около 2:00 часа на 12 февруари, по време на нощната смяна. Пострадалият работник е настанен в отделението по ортопедия в благоевградската болница, без опасност за живота.

 

 

По информация на Инспекцията по труда, мъжът е със скъсани връзки на коляното. В момента тече проверка, която да установи какви са причините за инцидента, а резултатите от нея ще бъдат ясни следващата седмица.

 

"Междувременно не е спирана работата по изграждане на тунела. Предстои да бъдат дадени допълнителни предписания", допълва още Славянка Симитчийска.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN