.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.02.2020 16:23

Коментари 0 / Видяна 638

8100 лв събраха от благотворителни концерт и базар учениците от ЕГ за лечение на Лъчо

Още по темата: 5 села в Община Благоевград остават без детски градини до края на август Паметта на 38 български войни, погребани в гробищния парк на Логодаж, бе почетена с Панахида и поднасяне на цветя Българските автобуси ще преминават през специално обособен коридор на ГКПП „Кулата – Промахон” Правят площадка за домашни любимци в Благоевград Адвокат Теодор Тошев сезира прокуратурата за фалшиви новини Въпреки тримата заразени с COVID -19! Община Благоевград е отворена за граждани Андон Тодоров остава председател на ОбС – Благоевград поне до края на месеца Такса "Смет" за заведенията в Благоевград без промяна Панихида за загиналите за свободата на Македония ще бъде отслужена в църквата „Въведение Богородично“ в Благоевград НПО търсят изход от тежкото положение в Благоевград

 

8 100 лв събраха на благотворителен концерт под мотото „Да дарим лъч надежда за Лъчо“ в зала „Яворов“ и предшестван базар учениците от Езиковата гимназия в Благоевград за лечение на Лъчезар Димитров. Средства за него се набират от началото на зимата, след като през ноември му поставиха диагноза множествена склероза и състоянието му започна много бързо да се влошава.

 

37-годишният Лъчо е завършил Езиковата гимназия в Благоевград и работи като експерт в отдел „Финанси“ към Министерство на отбраната. Надеждата на семейството му за подобряване на състоянието и забавяне на развитието на болестта е в лечение със стволови клетки в Москва,  за което са нужни 45 000 евро.

 

Резултатът от поредицата  благотворителни кампании от декември до момента, включително и последните акции на ЕГ и на Благоевградската професионална гимназия, чийто ученици предлагаха във фоайето на общината ръчно изработени мартеници и предмети за набиране на дарения, са събрани до момета 40 000 лв.  Лъчо заминава за Москва в началото на март.

 

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN