.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
17.02.2020 15:03

Коментари 0 / Видяна 500

Злато и бронз за таекуондо клуб Хоук – Банско

Още по темата: Радост в Банско! Бебе се роди в изолирания град Недоволство в Банско срещу карантината Лекари консултират жителите на Банско онлайн Благотворителна кампания в помощ на хора под карантина в Банско Разширяват периметъра на блокадата в Банско Настаниха в хотел 200 туристи в Банско, останали на улицата Базираха жандармеристи в Банско Община Банско обяви горещи телефони за нуждаещи се от помощ Част от англичаните си тръгнаха от Банско с 3 автобуса Първият щъркел пристигна в Банско

 

Четири медала за таекуондо клуб Хоук-Банско на Държавното първенство! Отново и отново възпитаниците на треньора и собственик на клуба Николай Кехайов доказаха, че са в елита на бойните спортове е нас.

 

На провелия се от 14 до 16 февруари в гр.Благоевград  Държавен шампионат по Таекуондо ITF, спортистите от Банско завоюваха челни позиции:

Катрин Гемкова -1 място, спаринг девойки старша възраст до 58 кг

Станислав Дарелов -1 място, спаринг юноши младша възраст до 50 кг

Даниел Валеюв -3 място, спаринг юноши старша възраст до 63кг

Мартин Димитров -3 място, спаринг деца до 55 кг

Клубът на Николай Кехайов участва със 7 състезатели, които бяха в конкуренция в дисциплините спаринг и силов тест с още 400 таекуондисти от цялата страна.

 

Спортната общественост в България, която следи събитията в бойните спортове,

вече свикна с призовите класирания на състезателите от Таекуондо клуб Хоук-Банско. Не всички обаче са наясно колко труд, усилия, постоянство, строга дисциплина и железен режим стоят зад всяко участие в състезания.

Въпреки всички трудности и препятствия, момичетата и момчетата на световния шампион Николай Кехайов вървят уверено и неотклонно по неговия път.

Само след две седмици те ще участват в състезанията на Сърбия Open.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: