.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
18.02.2020 10:12

Коментари 0 / Видяна 436

Разлог и Банско днес почитат паметта на Васил Левски

Още по темата: Хотели в Разложко затварят врати до края на седмицата заради отменени резервации Шарка опразни детските градини в Разлог Разлог и Банско днес почитат паметта на Васил Левски Работилница за мартеници се открива в музея в Разлог МБАЛ – Разлог получи голямо дарение Англичани направиха дарение за детска градина "Снежанка" - с. Баня Община Разлог проведе конференция относно стартиране на проект „Повишаване на енергийна ефективност на административни сгради на РУ - гр. Разлог и РСПБЗН - гр. Разлог " "А ти, прегледа ли се?" – отбелязваме Световния ден за борба с рака Хотелиери и представители на туристическия бранш в с. Баня се срещнаха с кмета на селото Теснолинейката Добринище-Септември влезе в Топ 10 на „Гардиън” за най-добри пътувания с влак в Европа

 

„Апостола – истини и заблуди“ – под този надслов специалистите от Музейния комплекс в Банско ще осветлят някои моменти от краткия жизнен път на Васил Левски и от неговото дело.

 

Днес в 11:00 ч. ученици от Професионалната гимназия по електроника и енергетика в Банско ще участват в събеседване в Музейния комплекс и ще дебатират върху това докъде се простира историческата истина и откъде започват догадките и легендите за Апостола.

 

В Разлог ще отбележат годишнината в 11:30 часа на централния площад. В програмата ще участват и победителите в рецитала „Пазим завета ти, Апостоле“, който ще се състои на 17 февруари от 17:00 часа в многофункционалната зала на Народното читалище „15 септември"

Автор: БНР, E79 News
Тагове:

Коментари: