.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
18.02.2020 12:21

Коментари 1 / Видяна 1628

Решение на ОбС Благоевград върнато за втори път от областния управител Б. Михайлов

Още по темата: ОбС-Благоевград заседава извънредно ОбС - Благоевгард отменя месечното си заседание Любен Милев напуска ОбС - Благоевград ОбС Благоевград с наредба за насърчаване на раждаемостта Треньорът Илиев предлага боксовият клуб „Югозапад” да стане общински Компромисно решение за спора около намерението за строителство до кампуса на Американски университет в Благоевград Предстоят конкурси за управители на общинските дружества ОбС Благоевград прие кметът Томов да гласува „въздържал се” за излизането на Петрич и Струмяни от ВиК асоциацията Рекорден брой от 70 точки ще бъдат разгледани на сесията на ОбС Благоевград този петък Решение на ОбС Благоевград върнато за втори път от областния управител Б. Михайлов

 

Областният управител Бисер Михайлов върна за преразглеждане на  ОбС-Благоевград решението за приемане на новата структура на общинска администрация. Заповедта на Михайлов е изпратена до ОбС-Благоевград, кмета Томов  и Административен съд.

 

Това е второ оспорване на новата структура на общинска администрация, първото бе по искане на съветниците от ГЕРБ, с мотив, че е прието на извънредна сесия, без нищо да налага неотложното приемане на решението. Изменението на структурата  бе гласувано на две поредни сесии на местния парламент на 10 и 31 януари.

 

Автор: Екип, E79 News
Тагове:

Коментари: