.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
18.02.2020 12:34

Коментари 0 / Видяна 1706

Началникът на полицията в Кресна Ал. Кьосев стана шеф на “Регистрации” в КАТ – Благоевград

Още по темата: Призовават кмета на Благоевград към действия Областният управител Бисер Михайлов свика спешно кризисния щаб за Коронавируса! На училище по време на пандемия Ударна дезинфекция на учебни заведения в Благоевград срещу COVID-19 Благоевградчани излизат на протест Малки и големи посрещнаха Баба Марта на площада в Благоевград Започват номинациите за "Жена на годината в Благоевград” С Масленица руснаците в Благоевград изпратиха зимата Въжен парк – Благоевград отваря врати на 1 март Община Благоевград отново предаде хората. Винетките остават

 

Началникът на полицейския участък в Кресна Александър Кьосев вече е на нова длъжност като началник в отдел “Регистрации” в КАТ – Благоевград. Вчера той бе представен на колегите си в областния град. Късния следобед Кьосев отиде и в РУП – Сандански, за да сдаде оръжието и униформата.

 

Кьосев е родом от Симитли, той е с дългогодишен стаж в системата на МВР, като през последните 4 години работи като началник в ПУ – Кресна, преди това е бил в полицейския участък в гр. Симитли като инспектор. Той зае поста в Кресна пред 2015 г., след като почти два месеца участъкът бе без шеф, а предишният началник Борис Щурков оглави санданската полиция.

 

Из кулоарите на МВР се тиражира още, че на мястото на Кьосев ще застане Васил Трендафилов, който от години управлява полицейския участък в Катунци. Андон Бакалов, който е началник на Охранителна полиция – Сандански, пък се очаква да се премести в Катунци, а неговото място да заеме Добромир Панайотов от Криминална полиция.

 

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари: