.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
18.02.2020 16:52

Коментари 0 / Видяна 532

Съдия Пенка Братанова е новият председател на Окръжен съд – Кюстендил

Още по темата: Съдия Пенка Братанова е новият председател на Окръжен съд – Кюстендил Конкурс за най-добро домашно вино "Трифон Зарезан" организира кюстендилското читалище "Пробуда" Шестнайсет момичета ще участват в конкурса "Девойка Кюстендилска пролет 2020" Откриха мъртъв издирван мъж в Кюстендилско Възможност за предсрочна смяна на лични документи в Кюстендилска област Ефективно наказание за крадец, отнел 30 лева от трудноподвижна възрастна жена Военни от Благоевград унищожиха невзривен боеприпас в Кюстендилско Служители на МВР почетоха паметта на загиналите си колеги при аварията в Централни взривни складове на мини „Бобов дол“

 

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет е избрала Пенка Братанова за председател на Окръжен съд – Кюстендил.

 

С пълно единодушие, Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет е избрала съдия Пенка Братанова за административен ръководител, председател на Окръжен съд – Кюстендил, съобщиха от съда. Членовете на колегията са дали отлична оценка на концепцията и на представянето ѝ.

 

Съдия Пенка Братанова има пълен актив от 100 точки в атестационната си оценка. Тя е получила и пълната подкрепа на колегите си по време на Общото събрание на съдиите в Окръжния съд, предшестващо избора й.

 

До момента съдия Братанова изпълняваше функциите на заместник-административен ръководител на Окръжен съд – Кюстендил. Тя има общ юридически стаж от над 26 години, от които 21 години като съдия в Окръжен съд – Кюстендил.

Автор: БНР, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN