.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
19.02.2020 11:55

Коментари 0 / Видяна 660

Народният представител Александър Мацурев се срещна с директора на училището в село Места

Още по темата: Радост в Банско! Бебе се роди в изолирания град Недоволство в Банско срещу карантината Лекари консултират жителите на Банско онлайн Благотворителна кампания в помощ на хора под карантина в Банско Разширяват периметъра на блокадата в Банско Настаниха в хотел 200 туристи в Банско, останали на улицата Базираха жандармеристи в Банско Община Банско обяви горещи телефони за нуждаещи се от помощ Част от англичаните си тръгнаха от Банско с 3 автобуса Първият щъркел пристигна в Банско

 

Над 50 000 лв. са отпуснати на ОУ " Св. Св. Кирил и Методий" в с. Места, община Банско, за неотложен ремонт на покрива на сградата.

 

Това стана ясно след среща на народния представител от ГЕРБ Александър Мацурев с директора на учебното заведение Елена Боденова.

 

„Предстои стартиране на обществената поръчка за избор на изпълнител, който ще осъществи ремонтните дейности.

 

Искам да изкажа своята благодарност към министъра на образованието и науката Красимир Вълчев затова, че ведомството отпусна целево финансиране за този ремонт.

 

Ще продължа работата си в посока да подпомагат училищата в региона за развитие на материалната им база”, каза Александър Мацурев.

 

Той уточни, че срещите му с училищните директори в община Банско ще продължат,  защото само прекият диалог дава реална представа за трудностите, които срещат, и за достигане до идеи за тяхното разрешаване.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN