.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
19.02.2020 15:46

Коментари 0 / Видяна 702

Откриха оръжие в офиса на Божков

Още по темата: Откриха оръжие в офиса на Божков Министерството на правосъдието поиска от ОАЕ екстрадицията на Васил Божков Какво ще се случи с печалбите от Националната лотария Васил Божков обвиняем и за търговия с влияние и притежание на антики Проверяват как Васил Божков е придобил антиките от колекцията Разследват Божков за убийството на хазартния бос от Благоевград Йордан Динов и атентата срещу Манол Велев? Ново разследване срещу Васил Божков за убийства и изнасилвания МВР прибра джиповете на Васил Божков Арестът на Васил Божков е официално потвърден от ОАЕ Пуснаха шефа на Комисията по хазарта на свобода срещу 40 000 лв. гаранция

 

При претърсвания в офиса на Васил Божков на столичната улица „Московска“ е открито огнестрелно оръжие и оригинална бланка за криминалистическа регистрация, съобщават от прокуратурата.

 

По-рано от помещението бяха иззети и културни ценности.

 

В заключена каса бе намерена и иззета оригинална регистрационна бланка за криминалистическа регистрация – образец №5 на лицето В.Б.

 

На бланката са нанесени криминална регистрация, както и две присъди – от 1979 г.  за извършването на незаконна към онзи момент хазартна дейност и от 1982 г. за нанасяне на средна телесна повреда.

 

Наличен е и мастилен дактилоскопски отпечатък на лицето върху предвиденото за това място на

бланката”, се казва още в съобщението на държавното обвинение.

 

Специализираната прокуратура е изискала от главния секретар на МВР да назначи проверка по случая, за да се установи регистриран ли е Божков в поделения на МВР и къде се намират въпросните бланки.

 

Ще се проверява и съхраняват ли се бланките образец №5 по законовия ред и къде, в чии правомощия и компетентности попада контролът по съхранението им и има ли данни в системите на МВР, че въпросната бланка е била връчена в оригинал на бизнесмена.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN