.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
19.02.2020 16:09

Коментари 0 / Видяна 562

Изложба "140 години българска дипломатическа служба" ще бъде представена в ЮЗУ „Неофит Рилски“

Още по темата: ЮЗУ „Неофит Рилски“ за първи път ще проведе онлайн изпит по химия Административен съд – Благоевград отложи делото за избора на ректор на Югозападния университет Конкурс на тема „Коронавирус и медии“ осигурява директен прием в ЮЗУ Учебната година в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще завърши успешно по график Факултетът по изкуствата към ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира конкурс за статия на тема „Коронавирус и медии“ Нова бакалавърска програма във Филологическия факултет на ЮЗУ Присъствените учебни занятия в Югозападния университет се преустановяват до 13 май ЮЗУ „Неофит Рилски“ отменя учебните занятия за неопределено време Извънредно! В ЮЗУ “Н. Рилски” – Благоевград преустановяват учебните занятия до 15 март Дипломира се випуск 2019 на Филологическия факултет

 

На 21 февруари 2020 г. (петък) от 15:15 ч. във фоайето на Правно-историческия факултет на Югозападния университет "Неофит Рилски" ще бъде представена документална изложба "140 години българска дипломатическа служба", любезно предоставена от Държавния културен институт към Министерството на външните работи.

 

Специален гост ще бъде заместник-министърът на външните работи на Република България Георги  Георгиев.

 

Той ще открие експозицията от четиринадесет табла, които проследяват етапите от историята на новата българска дипломация.

 

Посещението на заместник-министъра на външните работи Георг Георгиев в Югозападния университет е по покана на ръководството на Правно-историческия факултет.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: