.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
20.02.2020 12:56

Коментари 0 / Видяна 2532

Гешев в Благоевград - „Тук няма проблем с битовата престъпност на фона на други населени места в страната"

Още по темата: Призовават кмета на Благоевград към действия Областният управител Бисер Михайлов свика спешно кризисния щаб за Коронавируса! На училище по време на пандемия Ударна дезинфекция на учебни заведения в Благоевград срещу COVID-19 Благоевградчани излизат на протест Малки и големи посрещнаха Баба Марта на площада в Благоевград Започват номинациите за "Жена на годината в Благоевград” С Масленица руснаците в Благоевград изпратиха зимата Въжен парк – Благоевград отваря врати на 1 март Община Благоевград отново предаде хората. Винетките остават

 

Главният прокурор на България Иван Гешев бе на посещение в Благоевград днес заедно с главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

 

Гешев даде изявление в сградата на Община Благоевград.

 

Той информира за срещите си с представители на изпълнителната власт с цел подобряване на взаимодействието и координацията между институциите и по-добри резултати в борбата с престъпленията от битов характер.

 

Във връзка с проведената днес акция на територията на Благоевград, Гешев подчерта, че като цяло в Благоевград и околните населени  няма такива сериозни проблеми с  битовата престъпност, както в други населени места.

 

Гешев отказа коментар във връзка с позицията на съда по казуса със съдия Миталов и забраната му да влиза в САЩ.

 

На въпрос  във връзка с преглед и ревизия на всички приватизационни сделки и следприватизационен контрол, главният прокурор коментира : „Това беше бандитска приватизация, тя беше криминална и се трансформира държавната собственост по несправедлив начин в частна. Това го знае всеки български гражданин и ние сме длъжни да направим всичко възможно да има справедливост.”

 

 

Автор: Магдалена Тренчева, E79 News; Снимки: Pirinsko.com
Тагове:

Коментари: