.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
20.02.2020 13:23

Коментари 0 / Видяна 426

ОбС – Банско заседава извънредно днес

Още по темата: Радост в Банско! Бебе се роди в изолирания град Недоволство в Банско срещу карантината Лекари консултират жителите на Банско онлайн Благотворителна кампания в помощ на хора под карантина в Банско Разширяват периметъра на блокадата в Банско Настаниха в хотел 200 туристи в Банско, останали на улицата Базираха жандармеристи в Банско Община Банско обяви горещи телефони за нуждаещи се от помощ Част от англичаните си тръгнаха от Банско с 3 автобуса Първият щъркел пристигна в Банско

 

 Днес в 17:00 ч. в Банско ще се проведе извънредно заседание на Общинския съвет.

 

В дневния ред е включена само една точка: Разглеждане на докладна записка с вх. №ОС-01-487/14.02.2020 г. от Иван Кадев – кмет на Община Банско, относно включване на допълнителна точка в дневния ред на Общото събрание на Асоциация по ВиК на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград, насрочено на 27.02.2020 г.

 

Председателят на общинския съвет в Банско Димитър Русков съобщи, че на заседанието ще бъде дебатиран въпросът с подаденото искане от община Струмяни до общото събрание на Асоциацията по ВиК за напускане на асоциацията.

 

Съветниците трябва да вземат решение, как да упълномощят кмета на Банско Иван Кадев да гласува – "за " , " против" или "въздържал се", за това да бъде ли уважено искането на Струмяни да напуснат водната асоциация.

E79 News
Тагове:

Коментари: