.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.02.2020 10:53

Коментари 0 / Видяна 1694

Делото за прекратяване на правомощията на кмета Томов влезе във Върховния административен съд

Още по темата: Прокуратурата разпореди незабавна проверка на болницата в Гоце Делчев 10 месеца пробация и глоба от 5 хил.лв на мъж нарушил карантината Оставиха в ареста П. Стоицов, намушкал с нож симитличанин след игра на сварка ВКС започва да образува дела и да обявява решения Съдилищaтa отново щe издaвaт cвидeтeлcтвa зa cъдимocт нa гишe Пуснаха под домашен арест Пламен Георгиев Съдът запорира акции и сметки на Прокопиев 19-г. благоевградчанин на съд за нарушаване на карантината Каролев излиза на свобода срещу 50 хил. лв. гаранция Прокуратурата с изявление за случая “Каролев”

 

Преписката по делото за предсрочно прекратяване пълномощията на кмета на Благоевград е окомплектована и материалите са изпратени във Върховния административен съд.

 

Това съобщи Йона Мавревска от пресцентъра на Административен съд – Благоевград.

 

 “Делото е изпратено във Върховния административен съд на 20 февруари, след като беше получена и обратната разписка от ПП ГЕРБ. Материалите по делото са изпратени в законоустановения срок“.

 

Очаква се Върховният административен съд да насрочи дата за разглеждане на делото.

 

 Адвокат Милана Кривачка, представляваща кмета на Благоевград Румен Томов, заяви: „След като Върховния административен съд образува делото, то трябва да бъде разгледано в 14-дневен срок.

 

Този срок обаче е инструктивен, т.е. ако има забавяне, това няма да бъде нарушение и няма да се отрази върху правилността на решението на съда.“

 

Автор: БНР, E79 News
Тагове:

Коментари: