.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.02.2020 13:22

Коментари 0 / Видяна 402

Засега няма промяна в достъпа до здравеопазване на българите във Великобритания

Още по темата: Скандал и обиди в парламента Актуализацията на бюджета мина на първо четене през финансовата комисия Караянчева свиква извънредно заседание на парламента Парламентът спира временно работа Депутатите подкрепиха ветото на президента върху Закона за извънредното положение Извънредно заседание на парламента заради ветото на Румен Радев Парламентът не разреши 1 месец отсрочка за вноски по кредити Депутати от Пиринско: Нека бъдем отговорни към себе си и своите близки! Депутати влязоха със защитни облекла в НС Цвета Караянчева с призив към депутатите да дарят кръв

 

 Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) ще продължи да изпълнява финансовите си ангажименти към Великобритания, увери министърът на здравеопазването Кирил Ананиев.

 

Ананиев участва в петъчния парламентарен контрол, където разясни пред депутатите какви ще са последиците за българските граждани на Острова в сферата на здравеопазването след излизането на Великобритания и Северна Ирландия от Европейския съюз.

 

До края на тази година няма да има промени в достъпа до здравеопазване на българските граждани във Великобритания, увери Ананиев.

 

Той подчерта, че при евентуално договаряне на нови правила по време на преходния период, българската страна има възможност да предприеме своевременни мерки.

Автор: "Дарик", E79 News
Тагове:

Коментари: