.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.02.2020 13:27

Коментари 0 / Видяна 428

Борисов: Разглеждат кандидатурата ни за чакалнята на Еврозоната през юли

Още по темата: Борисов: Поправките се правят от парламента, а не от Теменужка Петкова Бизнесът иска промени в Закона за извънредното положение Борисов за Радев: Кара ме да кажа кой ще живее и кой ще умре Вижте какво реши Министерският съвет Премиерът Борисов инспектира как летище става паркинг за тирове Кабинетът одобри как да бъдат разпределяни даренията за борбата с коронавируса По предложение на Борисов: ГЕРБ дари 100 000 от партийната си субсидия Премиерът и министрите даряват по 1000 лева от заплатите си на бедни семейства Борисов: Отлагаме данъците до 30 юни, 50 млн. за добавка на пенсионерите Премиерът Борисов провери новия водопровод на Перник

 

"Оказва се, че сме вторите по малък външен дълг в Европейския съюз.

 

Трайният растеж на БВП години наред, тази финансова стабилност, дисциплината се оценяват високо от Европейската комисия". Тава каза премиерът Бойко Борисов, който е Брюксел за преговорите по финансовата рамка на Европейския съюз.

 

Премиерът Борисов съобщи, че през юли се очаква да бъдем приети в чакалнята за еврозоната. "Времето, за което говорим, е юли месец – не април, Тогава и Хърватия, и България ще бъдат разглеждани.

 

Дотогава българските банки трябва да си наблюдават много внимателно капиталовата състоятелност, за да няма пречки. Вървим към чакалнята само при този курс и само при абсолютен консенсус в страната, заяви той.

 

"Няма държава, приела еврото, която да е станала след това по-бедна или по-слаба", подчерта за пореден път министър-председателят след срещата си с замeстник-председателя на Европейската комисия Валдис Домбровскис, който отговоря за еврото.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: