.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.02.2020 16:26

Коментари 0 / Видяна 560

Отложиха делото срещу братя Галеви

Още по темата: Прокуратурата разпореди незабавна проверка на болницата в Гоце Делчев 10 месеца пробация и глоба от 5 хил.лв на мъж нарушил карантината Оставиха в ареста П. Стоицов, намушкал с нож симитличанин след игра на сварка ВКС започва да образува дела и да обявява решения Съдилищaтa отново щe издaвaт cвидeтeлcтвa зa cъдимocт нa гишe Пуснаха под домашен арест Пламен Георгиев Съдът запорира акции и сметки на Прокопиев 19-г. благоевградчанин на съд за нарушаване на карантината Каролев излиза на свобода срещу 50 хил. лв. гаранция Прокуратурата с изявление за случая “Каролев”

 

Окръжен съд – Кюстендил, под председателството на съдия Татяна Костадинова отложи и насрочи за 20.03.2020 г. делото, което Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество (КПКОНПИ) води срещу Ангел Христов и Пламен Галев, известни като "Братя Галеви", и техните съпруги, за отнемане на престъпно придобито имущество.

 

Причина за отлагането станаха молба на особения представител на Радмила Христова – адвокат Ани Караджинова-Кьосева, поради ангажимент във ВКС, както и заключението на вещите лица, които изготвят съдебно-икономическата експертиза по делото, което не е депозирано в законния срок в съда.

 

Автор: БНР, E79 News
Тагове:

Коментари: