.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
22.02.2020 14:57

Коментари 0 / Видяна 518

Шофьор летя със 194 км/ч. по АМ "Тракия"

Още по темата: Декларации запушиха границата с Гърция, километрична опашка на Кулата „Мерцедес“ летя с 241 км/час по АМ „Тракия“ Бойко Борисов инспектира как върви изграждането на обхода на Поморие Ремонт на АМ „Струма“ край Благоевград Само за три дни са глобени над 17 хиляди шофьори, превишили скоростта на пътя КАТ с нова акция по пътищата от днес До края на юни ще приключи ремонтът на виадуктите на АМ „Тракия“ Дерайлирал е бързият влак от Варна за София Интензивен трафик от ТИР-ове на Кулата и двата пункта при Русе и Видин Товарен автомобил аварира на магистрала „Тракия“

 

Рекордните 194 км/ч. заснеха камерите на Пътна полиция в Пловдивско. Скоростта е била заснета при движение на лек автомобил в посока София по автомагистрала "Тракия", в участък с максимално допустима скорост от 130 км/ч.

 

В седмицата от 17 до 22 февруари се проведе специализирана полицейска операция за контрол на скоростта, в която бяха обхванати 23 точки за контрол на територията на пловдивска област. Общият брой констатирани нарушения са 1 802. Преобладаваща част от нарушенията - близо 690, са свързани с превишаване на разрешената скорост за движение с повече от 20 км/ч.

 

 

137 от заснетите водачи са шофирали с превишение в диапазона от 31 до 40 км/ч., като над допустимата скорост са били 137 броя. С превишение от над 50 км са заснети 76 автомобила.

 

Най-висока скорост в населено място, заснета от контрольорски екип в града е била 136 км в час.

Автор: "Дарик", E79 News
Тагове:

Коментари: