.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
24.02.2020 15:37

Коментари 0 / Видяна 930

Базарът за мартеници в община Благоевград заработи

Още по темата: Да управляваш на инат! Кметът на Благоевград прави фестивал, вместо да подкрепи болниците в града! Дезинфекцират със специализирана техника откритите обществени площи в Благоевград Започна дезинфекция на автобусните спирки и улици в Благоевград Подаването на заявления за приема на деца в детските градини в Благоевградско се отлага с 30 дни Кметът Томов свиква спешно кризисния щаб Христо Михалков е новият началник-отдел "Социална политика" Христо Михалков оглави отдел "Социална политика" в община Благоевград. Той е назначен със заповед на кмета Румен Томов вчера. За това, че той ще е новият социален шеф. Мястото бе овакантено, след като досегашната началничка на отдела Елена Стойчева бе о Важно за благоевградчани! Обслужват граждани само на гишета Нова болница, балнеосанаториум с минерална вода и язовир „Ракочевица“? Махат и ръководителя на ансамбъл „Пирин“?

 

От днес, 24 февруари, до края на седмицата във фоайето на Община Благоевград може да закупите мартеници, изработени от потребители на социални услуги от Дневен център за деца с увреждания „Зорница“, “Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Светлина“, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Зорница“, Защитено жилище „Искра“, Защитено жилище “Струма“, Защитено жилище “Слънчев дом“.

 

В инициативата ще се включат и ,,Звено Психосоциална рехабилитация, ресоциализация и трудова терапия“ към Център за психично здраве – Благоевград, с управител д-р Николай Янакиев.

 

Инициативата е част от трудотерапевтичната дейност, която подпомага и създава начин за преодоляване на социалната изолираност, създаване на възможност за инициативност, придобиване на нови знания, умения и навици за по-добро справяне с нуждите на ежедневието и укрепване на психическото равновесие.

 

Базарът е в партньорство с Движение "Ние жените" Благоевград. Всеки, който желае може да закупи мартеници за своите близки и любими хора.

E79 News
Тагове:

Коментари: