.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
24.02.2020 15:37

Коментари 0 / Видяна 1126

Базарът за мартеници в община Благоевград заработи

Още по темата: Ще намали ли Общината „тротоарното право“ за заведенията? Общинската администрация в Благоевград възстанови работата си Радослав Тасков поиска мораториум върху застрояването на зелени площи Отстраненият от ВАС и АС Румен Томов продължава да уволнява! Напрежение в петричкото село Яворница! Ясен Попвасилев ще управлява временно община Благоевград Да управляваш на инат! Кметът на Благоевград прави фестивал, вместо да подкрепи болниците в града! Дезинфекцират със специализирана техника откритите обществени площи в Благоевград Започна дезинфекция на автобусните спирки и улици в Благоевград Подаването на заявления за приема на деца в детските градини в Благоевградско се отлага с 30 дни

 

От днес, 24 февруари, до края на седмицата във фоайето на Община Благоевград може да закупите мартеници, изработени от потребители на социални услуги от Дневен център за деца с увреждания „Зорница“, “Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Светлина“, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Зорница“, Защитено жилище „Искра“, Защитено жилище “Струма“, Защитено жилище “Слънчев дом“.

 

В инициативата ще се включат и ,,Звено Психосоциална рехабилитация, ресоциализация и трудова терапия“ към Център за психично здраве – Благоевград, с управител д-р Николай Янакиев.

 

Инициативата е част от трудотерапевтичната дейност, която подпомага и създава начин за преодоляване на социалната изолираност, създаване на възможност за инициативност, придобиване на нови знания, умения и навици за по-добро справяне с нуждите на ежедневието и укрепване на психическото равновесие.

 

Базарът е в партньорство с Движение "Ние жените" Благоевград. Всеки, който желае може да закупи мартеници за своите близки и любими хора.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN